Dit is B4men. Wat maakt B4men tot wat het is??!!

Vandaag de week van B4men maar dan even in een ander jasje. De reden daarachter is simpel, er is al meer dan een week verstreken en ik wilde jullie graag wat meer vertellen over de blog.

B4men de blog in 2,5 jaar

Waarom is B4men succesvol en hoe houden wij het alweer zo lang vol? Het zijn twee van de meest gestelde vragen aan ons privé over de blog. Allereerst is het belangrijk te vertellen dat het gewoon te gek is om voor B4men te schrijven. Dit komt omdat wij (Marie Louise en ik) gewoon doen waar we zin in hebben en daar schrijven wij over. B4men is één van de meest persoonlijke blogs voor mannen in Nederland. Veel blogs/magazine’s worden vanuit een redactie geschreven en missen dus de persoonlijkheid….niet dat je hier altijd maar op zit te wachten, dus verkeerd is dat zeker niet, maar het onderscheid ons zeker van de rest! Dit is zeker ons succes, wij hebben geen enkele journalistieke achtergrond en eigenlijk doen we gewoon maar wat. Het blijkt al meer dan 2,5 jaar een succes. B4men heeft het nog nooit zo goed gedaan en met rond de 200.000 unieke bezoekers per maand gaat het dus erg lekker. Het maakt ons trots en verlegen. Ook dit is denk ik iets wat ons onderscheid, wij zijn wie we zijn! Ik ben ik en schrijf vanuit mijn gevoel en ben vaak net zo goed op de hoogte of heb net zoveel ervaring met dingen als jullie. Wij zijn dus gewoon één van jullie, alleen met iets meer volgers waarschijnlijk.

image

Hard werken loont…..nou ja

Nog een vraag die wij heel vaak krijgen is dat mensen denken dat wij hier helemaal binnenlopen aan onze blog. Geloof mij, niets is minder waar. Natuurlijk krijgen we echt wel meer gesponsord en mogen we net iets meer uiteten dan een “normaal” persoon. Super cool natuurlijk al die cadeautjes maar hier koop je geen brood voor bij de bakker. Het is nog heel erg moeilijk om geld te verdienen met een succesvolle blog. 95% van wat wij schrijven krijgen wij helemaal niets voor. Zielig?? Nee hoor, helemaal niet! Als we het voor het geld hadden gedaan dan waren we allang gestopt. De blog schrijven wij met veel passie en plezier en ik ben er van overtuigd dat dit ons succes is. Geen regels of trucjes om de blog groter of beter te maken, gewoon heel hard werken.

Niets zonder jullie

B4men is als blog helemaal niets zonder zijn lezers. Het zou dus super tof zijn als jullie ons met net zoveel plezier blijven volgen en andere mensen willen vertellen over de blog. Deel en like onze berichten op Facebook, ook zonder winactie. Dit maakt namelijk het verschil voor ons. Ook vinden wij het super tof om te lezen wat jullie van onze berichten vinden. Laat je reactie dus achter in de comments….hier zijn ze immers voor. Dus mocht je het nog niet hebben gedaan Like ons dan op onze social media kanalen. Iets wat ik ook graag wil vertellen is dat wij altijd klaar staan voor jouw vragen, als je ergens mee zit mail ons dan en wij kijken of we je kunnen helpen met een goed advies. Ik krijg 50 tot 100 mailtjes per dag dus je bent echt niet alleen!!

De Week Van B4men

Dan nu de week van B4men, gewoon weer lekker foto’s kijken over ons leven achter de schermen van b4men. Tot de volgende keer en help ons groeien in de tussen tijd!

image
Voor een speciale mannendag in Wijk bij Duurstede heb ik de Ford Mustang geregeld. Meer man gaat het toch niet worden!
image
Voor de mannendag werden wij gevraagd om te knippen in het cafe van Ome Ko. Super leuk.
image
Kids hebben de dag bij Opa en Oma doorgebracht. Inspannend dagje geweest 😉
image
Ook voor mij was het een drukke dag, die we lekker moeten afsluiten!
image
Voordeel als blogger, je krijgt soms leuke dingen opgestuurd. Deze schoenen van Goliath maken mij lente proof.
image
Voor een fotoshoot voor mijn outfit van Shoeby zijn we naar het bos geweest.
image
Zo even zitten en genieten. Proost!!
image
Yes, super lekkere en mooie kipsaté op de bbq gehad.
image
Ook de training van Marie Louise gaat erg goed. Nu moet ze het nog zelf gaan geloven….!!
image
sta je weer te wachten, de dames zijn aan het dansen en papa moet gewoon buiten wachten.
image
Mis je zomer?? Met deze CK One Summer is de zomer een stukje dichterbij gekomen. Erg lekker!
image
Onze kleine meid is druk aan het wisselen. De tweede tand is er alweer uit.
image
Bijzondere schoenen je houdt ervan of niet maar deze schoenen van Mascolori vind ik echt te gek!
image
Heel gaaf concert van Kovacs bijgewoond in het Patronaat in Haarlem. Die meid kan zingen, echt niet normaal!!
image
Lekker uiteten geweest met de meiden. Tijd voor het gezin.
image
De knappe dames Kaldenbach bij elkaar
image
Heerlijke Lunch en nee niet gesponsord.
image
Uitgenodigd om een speciale burger te komen eten in het Hard Rock Café Amsterdam. Geloof mij die is lekker!!
image
Nog even afzakken met een heerlijke whisky en mijn avond is compleet. Burgers en Whisky beter wordt het niet!

De B4men Barbershop:

Ook in de B4men Barbershop zijn we lekker bezig geweest en hebben we erg drukken tijden. Een paar van mijn creaties

image image image image image image image image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer