MuziekMuziek

De week van B4men de lifestyle blog voor mannen. week 42 / 43

Yes de bouw van de B4men Barbershop is klaar!!! Nee, de Barbershop is nog niet klaar, we moeten nu aan de binnenkant aan de slag. Michel Hin onze aannemer is nu klaar en Johan van De Waard Maatwerk gaat nu voor ons de binnenkant helemaal op maat maken. Natuurlijk hebben jullie de bouw aardig kunnen volgen op de blog. Toch wil ik Michel Hin wel even een heel grote veer in zijn kont steken, hij heeft namelijk heel erg snel, super mooi en super netjes gewerkt!! Mag ook weleens gezegd worden.

image
Dit is de ingang van B4men Barbershop. Natuurlijk moet er nog wel wat gebeuren qua aankleding.
image
De tuinkant moet ook nog worden afgewerkt.

Verder is onze week zoals altijd lekker hectisch maar er begint wel weer wat ritme in te komen. Ik werk nog geen hele dagen maar ik werk in ieder geval weer. Mijn rug gaat echt beter, al heb ik soms nog wel mijn slechte dagen. De komende week staan er erg leuke dingen op het programma maar hier krijgen jullie komende week natuurlijk alles over te lezen op de blog en op mijn social media kanalen. Houdt ze in de gaten.

B4men de lifestyle blog voor mannen in beeld

image
Mijn week begon met een knipbeurt. Daar was ik hard aan toe!!
image
Thanks Wes, het zit weer netjes.
image
Deze week ook heerlijk gegeten met vrienden bij Just Meet in Leiden. Dit is echt een heel dikke aanrader. Binnenkort meer op de blog!!
image
Dat meiden prinsesjes kunnen zijn wist ik wel maar die meiden van mij slaan echt alles. Voetenbadje lekker hoor.
image
Maskertje op en natuurlijk even poseren voor een mooie foto.
image
Lekker eten doen we altijd maar deze pasta heeft echt wel een speciaal plekje!! Recept staat hier!
image
Weer een super leuk artikel gemaakt over baarden en kapsels.
image
Als dank voor zijn hulp heb ik bij Charrel een super hip kapsel geknipt.
image
Super blij met mijn nieuwe aanwinst!! De nieuwe G-Shock Steel.
image
Lekker luieren kunnen wij als de beste en samen al helemaal!!
image
Lekker uit lunchen met de meiden bij Zoet en Zalig, het is immers herfstvakantie.
image
Het was super lekker en gezellig.
image
Volgende dag een lekkere lunch voor mijzelf. Boerenkaas met de lekkerste pita… beter word het niet!
image
Wauw super trots op mijn meissie!! Iets wat ze al heel lang wilde maar nooit durfde, het laten zetten van een neus piercing. Daar gaat ie!
image
Hahaha is ze daar nu altijd zo bang voor geweest. Valt best mee…..op naar meer???
image
Ik had het al verteld de barbershop is klaar en hij is echt heel gaaf geworden. Dit is het uitzicht vanuit de tuin. Hier moet de buitenkeuken komen.
image
Daar proost ik op. Tot de volgende week van B4men de lifestyle blog voor mannen.

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vind vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Het is dan wel een blog voor mannen, maar, sorry, ik vind het superleuk om allemaal te lezen. Ik ga daar echt lekker voor zitten en kijk uit naar de volgende 🙂 (y)
    Leuke tips en aanraders wat betreft, eten (recepten) , drinken, lifestyle, nou noem maar op. Leuk!!
    Ga zo door. Top!!

Written by Jan Willem Huffmeijer