MuziekMuziek

AD, Mannen kopen makkelijker anoniem online verzorgingsproducten.

Dat we ons goed willen verzorgen is inmiddels geen taboe meer. Maar hoe we dat nu precies doen in de badkamer en welke producten we hiervoor gebruiken dat is nog altijd wel een dingetje. Wanneer je als man in een drogisterij moet vragen om bepaalde verzorgingsproducten dan voelen wij ons snel ongemakkelijk.

Voelt alsof je de tampons van je vrouw moet halen…iedere vrouw gebruikt ze maar we willen het liever niet weten. Als mannen blog zie ik het iedere dag weer aan mijn cijfers dat mannen het prettig vinden om de info over verzorging toch een soort van anoniem te kunnen lezen. Om je verzorgingsproducten te kopen is het internet net zo prettig.

Mencare shop

Nu zijn er heel veel websites waar je verzorgingsproducten kan kopen, er zijn er echter maar heel weinig die echt 100 % voor mannen zijn. Mencare shop is bijvoorbeeld een shop die alleen voor mannen is en zij weten dus ook alles van mannen af.

De producten die er verkocht worden zijn dus ook echt alleen voor mannen. Mannen willen graag een goede basis en dat zijn we inmiddels wel gewend maar om net even verder te gaan in de verzorging vinden veel mannen toch nog wel lastig.

Bij Mencare shop zijn alle producten goed omschreven en er is een brede range, van heel luxe tot normaal geprijsd. Mannen willen functioneel kunnen shoppen en iets wat ikzelf heel erg slim vind is het kunnen zoeken op een probleem, heb je acne of een droge huid dan kan je op het probleem zoeken en de juiste producten vinden.

De producten van 4VOO

Heel bijzonder en zeer exclusief heeft Mencare shop de producten van 4VOO. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor de mannenhuid. De producten zijn bijzonder effectief tegen specifieke problemen als huidveroudering, rimpels en onzuiverheden. De producten van 4VOO zijn heel ontwikkeld in een laboratorium in Canada en daardoor hebben ze ook een bijzondere prijs. Het is één van de meest exclusieve producten voor mannen in Nederland.

Ben jij opzoek naar de juiste producten om jezelf goed te kunnen verzorgen of heb je specifieke producten nodig bij een huidprobleem, dan kan je goed terecht in de Mencare shop. Wil je naast verzorgen eens verder kijken, dan hebben ze ook een zeer uitgebreide lijn aan make-up speciaal voor mannen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer