MuziekMuziek

De top 10 beste mannen kapsels voor dit moment!!

Jan Willem bij de auto

Mannen kapsels

veel mannen vinden het moeilijk om goed aan te geven wat ze precies willen met hun haar. Ik heb al heel vaak verteld dat het heel erg belangrijk is dat je 100 % vertrouwen moet hebben in jouw kapper!! Ik ben zelf al 19 jaar barbier en ik vind het andersom ook heel erg belangrijk. Deze vertrouwensband zorgt voor de beste mannen kapsels omdat jullie dan aan een half woord genoeg hebben. Toch is de communicatie het aller moeilijkste, als jij als klant zegt doe maar lekker kort (geloof mij dat zegt bijna iedere man) dan kan jouw kort heel anders zijn dan het kort van je kapper. Dus om het je een stuk makkelijker te maken kies een goede foto uit en neem deze mee. Heel belangrijk, vergeet niet dat dat het een houvast is en de foto dient als inspiratie. Het resultaat is nooit 100% als op de foto, houdt daar dus wel rekening mee.

Top 10 beste mannen kapsels

mannenkapsels B4men
Kijk voor alle kapsels op mijn Pinterest Pagina.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer