MuziekMuziek

Baard inspiratie voor het najaar en winter 2015 / 2016

Baard trends najaar 2015/2016

Als barbier zie ik de hele dag de ene na de andere baard op mijn stoel plaats nemen. Nu laten de baarddragers zich niet graag in hokjes plaatsen en zodra het woordje trend valt haken veel baardmannen af. Doordat ik de hele dag niet anders zie kan ik toch wel wat trends aanwijzen.

Wat zijn de Baard Trends herfst winter 2015 / 2016

De baard zelf is niet echt een trend meer, ik heb het idee dat het aantal baarden zo langzaamaan wat minder wordt. De bekende ‘hipster’ is de baard aan het los laten, het is nu eenmaal heel veel werk om een mooie baard te krijgen en vooral te houden. De mannen met een baard, die kiezen steeds meer voor een juist grote en volle baard. De baard wordt gelukkig wel steeds verzorgder, inmiddels weten de baarddragers echt wel hoe zij hun baard moeten verzorgen en er zijn inmiddels heel erg veel producten voor. Ik laat jullie onder aan het artikel zien hoe je deze producten moet gebruiken. Nu is het eerst tijd voor wat inspiratie. Wanneer je het lastig vind om je barbier duidelijk aan te geven wat je precies wilt met je baard neem dan een foto mee, zo is het heel duidelijk wat je verwacht van je barbier en hij kan je tevens uitleggen of het wel of niet kan met jouw baardgroei.

Inspiratie Baard Trends 2015 / 2016

baard inspiratie

Wil je meer Baard inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn Pinterest Pagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer