SelectSelect

Fashion tip draag een tas, dit is mijn favo tas!

Ik hoef jou natuurlijk niet te gaan uitleggen dat mannen lekker praktisch zijn. Dus wanneer we als man producten op ons gezicht smeren, als sieraard dragen of als fashion statement dragen, dan moet het wel gewoon handig zijn. Zo zijn tassen bij uitstek handig en kunnen ook nog eens jouw outfit een boost geven. Tassen onderstrepen je gevoel voor style. Ik heb onlangs al een artikel geschreven over tassen en hier hebben jullie mijn State of Art tas al kunnen zien. Deze tas is echter zo mooi dat hij echt wat meer aandacht verdient.

DSC03016

State of Art Weekendtas

State of Art is bij een hoop van jullie wel bekend om de kleding maar daarnaast hebben ze ook te gekke accessoires voor mannen. Leren producten als tassen, riemen en portefeuilles, ook voor deze mooie accessoires kun je bij State of Art terecht. De tas die ik heb is de weekendtas, ik houd erg van grote tassen en zeker leren weekendtassen hebben op mij altijd een bijzondere aantrekkingskracht. Nu is leer ook altijd iets bijzonders, dit weet ik omdat mijn schoonfamilie in de lederen tassen zitten. Leer is niet goedkoop en wanneer je niet te veel wilt besteden aan een tas koop dan geen leer. Liever geen leer dan slecht leer! De State of Art weekendtas is met € 279,- niet goedkoop maar hier krijg je wel echt een mooi tas voor. Het mooie van leer vind ik dat het leeft en het wordt daardoor naar verloop van tijd alleen maar mooier. De geur van goed en mooi leer kan echt iets met mij doen. De tas is naast mooi ook gewoon super praktisch, er zit heel erg veel ruimte in. Dit soort kwaliteit tassen zijn stevig en gemaakt om een leven lang mee te gaan.

DSC04043

Zo draag ik de weekendtas van State of Art

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de tas niet alleen als weekendtas gebruik maar ook wanneer ik naar trainingen of meetings ga neem ik de tas graag mee. Ik vind het gewoon een stoere tas die je ook voor normaal gebruik kan gebruiken.

DSC02853DSC02988DSC04039

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer