MuziekMuziek

De Jaguar F-Pace is spectaculair onthuld!

De Jaguar F-Pace is echt een auto die bij mij op het verlanglijstje komt te staan en hoog ook! Oké, ik heb deze nog niet gereden maar tot nu toe hebben de auto’s van Jaguar mij niet teleurgesteld (Jaguar XF en Jaguar F-Type). Een auto die Jaguar nog miste was een suv. Eerlijk gezegd heb ik wel een beetje argwanend uitgekeken naar deze lancering omdat ik een suv niet heel erg bij Jaguar vind passen. Maar men wat een mooie bak is de Jaguar F-Pace geworden. Ik heb hem helaas nog niet in real life gezien of mogen rijden en nee ik word ook niet betaald om dit artikel te schrijven. Ik ben echt oprecht super enthousiast en nieuwsgierig naar deze F-Pace.

https://youtu.be/iym1DiWkU90

Spectaculaire onthulling van de Jaguar F-pace op motorshow Frankfurt

De komst van de F-Pace en de 80e verjaardag van Jaguar is natuurlijk reden om dat eens goed te vieren. Jaguar heeft zichzelf getrakteerd op een wereldrecord met de Jaguar F-Pace. Samen met stuntrijder Terry Grant is de Jaguar F-Pace door twee loopings gereden, waarvan de grootste looping groot genoeg was om in het Guinness Book of Records te worden opgenomen.

De Jaguar F-Pace

Ik hoop snel de Jaguar F-Pace te kunnen rijden om hem in het echt te ervaren….voor de blog natuurlijk lol 😉 Tot die tijd moeten we het met deze foto’s doen.

Jaguar Jaguar Jaguar Jaguar F-Pace 2 Jaguar F-Pace 4 Jaguar F-Pace 5

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer