Met de smart #1 rij je de elektrische toekomst in

Smart #1 brabus

Met de smart #1 rij je de elektrische toekomst in. Kijk om je heen, de elektrische autowereld begint inmiddels flink op stoom te komen. Inmiddels rijden er steeds meer 100% elektrische auto’s op de Nederlandse wegen.

Toch hoor je de vraag of elektrisch rijden echt toekomst heeft nog steeds gesteld worden. Heeft elektrisch rijden zoveel voordelen dat we er echt allemaal aan moeten geloven? Steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid, gemak, modern en voor kostenbesparing.

Dat is precies waar smart met hun nieuwe smart #1 op inspeelt.

Elektrisch rijden, dit zijn de voordelen

Als je nog niet overtuigd bent van elektrisch rijden, laten we dan even de voordelen op een rijtje zetten. Ten eerste is er het milieu-aspect: elektrische auto’s stoten geen CO2 uit. Daarnaast zijn ze efficiënter in energieverbruik en vaak goedkoper in onderhoud.

Ook het rijden zelf wordt steeds comfortabeler dankzij moderne technologieën. smart gaat hierin nog een stap verder door deze voordelen te combineren met stijl en comfort, zoals je kunt ontdekken op de site.

smart #1: De toekomst in verschillende smaken

smart het bedrijf achter die kleine autootjes gaat voor groots. smart heeft echt een enorme metamorfose ondergaan en het resultaat mag er echt wezen. smart biedt namelijk niet zomaar een auto aan maar meer een smart elektrische SUV.

De smart #1 komt met een scala aan keuzes om aan ieders wensen te voldoen. Of je nu houdt van pure elegantie, sportiviteit of gemak…. er is een smart voor jou.

smart #1 komt in verschillende variaties

  • smart #1 Pro+: Voor een prijs vanaf €42.395 geniet je van gemak en comfort. Deze uitvoering komt ook nog eens in aanmerking voor €2.950 overheidssubsidie.
  • smart #1 Premium: Beginnend bij €44.895, combineert dit model luxe met een prachtig ontwerp, en ja, ook hier kun je gebruik maken van de overheidssubsidie.
  • smart #1 BRABUS: Voor de snelheidsduivels onder ons. Prijzen starten vanaf €48.895. Hiermee krijg je een wagen die sportiviteit en kracht ademt.
  • smart #1 Launch Edition: Als exclusiviteit jouw ding is, dan is deze limited edition, beginnend bij €46.195, echt iets voor jou.

Technologie en specificaties

Elk model komt met zijn eigen set technische specificaties, variërend in elektriciteitsverbruik, actieradius top snelheid en prijs. De cijfers laten zien dat je met ieder model goed zit: met bereiken tussen de 400 en 440 km (WLTP), ben je altijd verzekerd van een fijne rit.

Krijg de smart #1 zoals jij hem wilt

Ben je bang dat jij niet zou opvallen in je smart? Geloof mij, daar hoef je echt niet bang voor te zijn. Naast dat de smart echt een hele bijzondere elektrische SUV is, bied smart jou een enorme keus in variaties.

Zo geeft smart je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Dan past jouw smart #1 volledig bij jouw stijl.

Uiteraard draait het niet alleen maar om de look en buitenkant, ook het innerlijk is heel belangrijk. Ook hier hebben ze bij smart aan gedacht en ook hier is de keuze reuze. Zo heb je het mooie van twee werelden, een mooi innerlijk en een mooie buitenkant.

Smart #1 brabus

Heeft smart met de #1 de toekomst?

Elektrisch rijden is de toekomst en met de verschillende modellen van de #1 is er voor ieder wat wils. Ontdek zelf de voordelen en mogelijkheden op de smart website. De toekomst van autorijden is niet alleen elektrisch, maar ook stijlvol en veelzijdig, dankzij smart.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer