MuziekMuziek

B4men duikt de gamewereld in! Gamen voor beginners.

Jeetje wat gaat ie nou weer doen…ik hoor het je denken. Of misschien heb jij altijd al het idee gehad dat er te weinig over games en computers op B4men verscheen. Ik ga jullie proberen op de blog iets meer mee te nemen in de gamewereld en geloof mij die zoektocht is voor mij misschien wel groter dan voor jullie.

gamen

Mijn Game ervaring

Als jong ventje heb ik gamen altijd al wel leuk gevonden en dat is nu precies het probleem. Ik werd er toen nog niet echt door gegrepen en had te weinig geduld om echt mijn best voor een spel te doen. Zodra het lastig werd dan was het al gauw een stom spel en als het te makkelijk was dan was het spel saai. Toch heb ik het aardig vol gehouden en heb ik menig game console versleten, zoals Gameboys (hahaha ja ik kom nog uit die tijd) maar ook Nintendo’s, Playstations 1 en 2, Xbox en een Wii. Dus voor een matige gamer heeft het mij altijd wel geboeid.

image

B4men en Gamen??

Gamen is iets wat tegenwoordig voor 100% bij het leven hoort, zeker voor de jongeren onder ons. Zij hebben hele sociale netwerken in de gamewereld. Deze netwerken werden altijd een beetje minderwaardig aangekeken maar in mijn ogen onterecht. Ik vind het heel cool te horen als ik jongen gasten sta te knippen dat zij contact hebben en samen gamen met mensen over heel de wereld. Oké, het is misschien niet helemaal reallife maar ik kwam vroeger niet verder dan het dorp naast ons met vrienden. Maar goed ik word weleens gevraagd voor leuke dingen en zo ben ik laats ook gevraagd of ik het spel Guitar Hero wilde spelen. Het spel is helemaal vernieuwd en aangepast aan de wensen van nu. Dit waren wel de spellen waar ik vroeger veel mee speelden, dus dat wilde ik graag eens bekijken. Ik bleek een natuur talent….hahaha NOT! Maar het spelen maakte wel weer dat jongetje in mij los. Dit is ook te gek voor mijn meiden straks ging er gelijk door mij hoofd. De eerste aanzet is dus gemaakt.

 Destiny The Taken King

Net nu ik werd getriggerd om mij toch wat verder in de gamewereld te gaan verdiepen kreeg ik een uitnodiging om naar de lancering van de nieuwe Destiny The Taken King te komen. Wauw!! wat hebben zij daar een spektakel van gemaakt. Ik ben er niet alleen naar toe gegaan maar heb een collega Wesley Jansen gevraagd om mee te gaan. Hij is wel een fanatiek gamer en die kan mij net iets meer vertellen en uitleggen. Ook Wesley was erg onder de indruk van het spektakel en heeft zijn ogen uitgekeken. Het spel zelf verdient echt jouw aandacht, wat is dat waanzinnig mooi gemaakt. Dit is gelijk iets wat mij echt wel deed verbazen en heeft die kleine gamer in mij wakker gemaakt. Dit spel moet ik zelf eens gespeeld hebben. Of ik dat niet gedaan heb op die release…..hahahaha met 150 pure gamers in mijn nek…sorry daar ben ik net iets te ijdel voor! Ik geef het gelijk toe maar afgaan voor zo’n publiek doet toch wel zeer dan maar ik hoop hem zeker snel eens rustig te kunnen spelen.

destiny the taken king Destiny image

Wesley Jansen komt B4men ondersteunen als het om games gaat.

Ik wil jullie niet helemaal met onzin opzadelen als het om games gaat. Ik heb dus gevraagd aan Wesley of hij mij wil ondersteunen in alles wat er op game gebied de kant van B4men op komt. Hij heeft twee keer met zijn ogen geknipperd of ik het serieus aan hem vroeg en riep toen vol enthousiasme volmondig JA GRAAG! Dus onthoud zijn naam, die gaan jullie dus vaker terug zien op de blog!

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer