MuziekMuziek

De stropdas is helemaal terug!! Wel met een dikke knipoog. Fashion by B4men

kapsel trends mannen winter 2018

Toen jaren geleden Prins Claus zijn stropdas afdeed had ik nooit verwacht de stropdas ooit nog terug te zien binnen de Fashion. Natuurlijk weet ik wel dat alles terug komt maar dit had ik eigenlijk niet verwacht. Dat de stropdas nooit helemaal zou verdwijnen daarvoor is hij natuurlijk veel te formeel. Zakenmannen, bankiers en autoverkopers dragen nog altijd een stropdas om het keurige imago hoog te houden….grapje natuurlijk!! Toch is dat wel het beeld wat veel mannen nog van de stropdas hebben. Ik ga jullie vandaag juist de andere kant van de stropdas laten zien.

De stropdas als fashion statement

Dat een stropdas echt niet alleen maar formeel gedragen hoeft te worden laat ik jullie graag zien. Sterker nog, het is deze winter echt een trend om de das juist zo te combineren dat hij alles behalve formeel wordt. De stropdas van nu is juist een accessoire waarmee de modebewuste man zich kan onderscheiden. Het is dus juist belangrijk dat de stropdas de eyecatcher van je outfit wordt. Hij moet dus opvallen, doormiddel van kleur is het makkelijkst maar kijk eens verder of je kan onderscheiden in stof of patronen. Voor de echt waaghalzen is het zoeken naar het contrast tussen stof en patroon de manier om zich te onderscheiden. Deze herfst en winter draag je dus zonder problemen een te gekke das op een te gekke outfit.

Zo kan je een stropdas dragen

hoe kan je een stropdas dragen

hoe kan je een stropdas dragen mannen

stropdas dragen mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer