Mijn outfit van € 150,- van Only & Sons. Stoer de winter in.

Niet heel lang geleden ben ik in Hoofddorp tegen een nieuwe mannenkledingzaak gelopen, Only & Sons. Ik moest natuurlijk even snel even binnen gekijken en ik werd blij verrast. De kleding die er hangt spreekt mij gelijk aan qua kleur en stijl. Verder kijkend vielen ook de prijzen mij erg mee. Het was eigenlijk niet de bedoeling, wij waren onderweg om voor Marie Louise een outfit te scoren, maar deze kans kon ik natuurlijk niet laten schieten. Hier wil ik wel een outfit van € 150,-* voor de blog kopen en aan jullie laten zien.

Only & Sons in Nederland

De naam Only & Sons kwam mij nog niet bekend voor. Echter met 22 winkels in Nederland is Only & Sons hard aan het groeien om de Nederlandse man weer een stukje hipper te maken. Ik kende de winkel nog niet maar de stijl kwam mij wel wat bekend voor. Only & Sons komt uit de Bestseller group waar ook Jack and Jones onder valt. Of Only & Sons uit Jack and Jones voort gekomen is weet ik niet precies. Qua stijl en gevoel is het wel goed met elkaar te vergelijk. De prijzen van de kleding lijken iets lager te liggen en zij kunnen daarmee goed de strijd aan met H&M en Zara.

De visie van Only & Sons:

“We believe that contemporary fashion can be full of character, impeccably crafted and highly profitable. Now more than ever, the flow of information is limitless, trends shift overnight and consequently the demand for fast fashion is rapidly increasing. As a result, consumers get more and more selective in their search for ways to express their individuality. This creates a paradox – fashion needs to both be original and on trend. To successfully merge untamed creativity with commercial understanding isn’t easy, but we are pretty sure we’ve nailed it.”

Mijn Outfit voor € 150,-

Aangezien het weer in deze tijd van het jaar heel wisselend kan zijn heb ik hier ook rekening mee gehouden met de aanschaf van de outfit. Ik ben deze keer toch voor meer zwart gegaan dan ik anders zou doen (dit vanwege onze katten). Deze keer kocht ik een zwarte skinny jeans, twee shirts met korte mouwen, een vest en een zwart spijkerjasje. Door deze combi ben je voorbereid op kouder weer maar mocht het zonnetje gaan schijnen dan trek je het vest of jasje uit.

*deze outfit is geheel zelf betaald

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer