MuziekMuziek

Call of Duty WWII launch event in Soesterberg

Het is weer zo ver! de CoD reeks heeft er weer een nieuwe game bij en dit keer ben ik wel blijer dan voorheen moet ik eerlijk bekennen. Back to it’s roots! Namelijk de tweede wereldoorlog. Activision had weer een leuke avond op de planning staan.

Call of Duty Liveshow

Het launch event werd gehouden in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Een mooiere locatie voor een game release kan je haast niet bedenken! Al was het Destiny event in de melkweg ook wel heel toepasselijk. We werden fijn ontvangen door dames in een WII leger outfit. Toen konden we eerst nog even een stukje door het museum lopen voordat we bij het podium waren. Wat een gave dingen hebben ze daar staan! Ik denk dat ik sowieso nog een keertje terug ga om het even nog allemaal goed in mij op te nemen.

Het podium stond dus letterlijk midden in het museum. Heel gaaf neergezet met in iedere hoek 4 PlayStations waar de BN’ers het tegen elkaar op gingen nemen in verschillende game modussen. Verder stonden er nog wat PlayStations aan de zijkant, waar wij op konden spelen. Alleen werden deze tijdens de liveshow even uitgezet, wat wel jammer was, want zo heb ik zelf niet echt kunnen spelen. Al heb ik wel de Beta gespeeld en kon ik aan het einde van de avond natuurlijk de game meenemen om hem later te reviewen. Dus de review van de uiteindelijke game krijgen houden jullie nog tegoed!

Hieronder kan je trouwens de liveshow nog bekijken:

CODWWII Launch Party

NU LIVE: Kijk hoe de squads van o.a. StukTV, dumpert.nl, W&W, OfficialYarasky, Kenneth Vermeer & Boef het gevecht aangaan in #CODWWII. Live vanuit het Nationaal Militair Museum

Geplaatst door Call of Duty op Donderdag 2 november 2017

Al met al was het weer een leuk feestje vanuit Activision! En wel grappig te zien hoe sommige BN’ers de game spelen.

 

Geschreven door Nick Strijbos

Nick Strijbos B4men bij Open Beta Destiny 2

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos