Je zou het nog niet zeggen maar het voorjaar komt er echt (binnenkort) aan. Het kan mij niet snel genoeg gaan, ik ben helemaal klaar met de kou en de hoeveelheid regen en wind die we hebben gehad de afgelopen weken. Ook ben ik klaar met de dikke truien, jassen en sjaals. Het wordt tijd voor verandering in mijn kledingkast.

5 kleding musthaves voor in je kledingkast

Straight leg jeans of loose fit jeans

Ben ik eindelijk gewend aan een skinny jeans, mogen mijn oude spijkerbroeken weer van de vliering getrokken worden. Komend voorjaar mag je weer de losser zittende spijkerbroek dragen. Geen spijkerbroek uit het jaar 0 waar echt helemaal geen pasvorm in zit. Ga voor een stoere straight leg jeans(iets minder los als een skinny) of ga voor een toffe loose fit jeans. Ik heb pas al geschreven over het oprollen van je spijkerbroek en ook deze modellen lenen zich daar uitstekend voor. Binnenkort komt er een artikel online over de verschillende pasvormen van een jeans

Straight leg

bron: pinterest

Straight leg jeans. Afkomstig van fashionbeans

bron: fashionbeans

Straight leg jeans. Afkomstig van Lookastic

bron: lookastic

Pullover

Deze truien hoef ik gelukkig niet aan te schaffen, dit soort truien heb ik namelijk genoeg in mijn kast hangen. Gewoon een simpele trui zonder opsmuk. Dit is echt één van mijn favoriete basis items, super makkelijk te combineren en je kan daardoor diverse stijlen dragen. Je kan dit soort truien heel sportief dragen, heel stoer met een leer jack en stoere boots of juist heel kakkineus.

voorjaar trends 2

bron: iamgalla

voorjaar trends 3

bron: b4men

voorjaar trend 4

bron: ZeusFactor

voorjaar trend 5

bron: outfittrends

Monk Schoenen

Hier heb ik al eerder een artikel over geschreven en ik heb ze nog steeds niet zelf. Ik heb gewoon nog geen tijd gehad om te winkelen..druk druk druk. Ik wil ze wel heel graag alleen zit ik nog steeds te twijfelen of ik voor het lagere of het hogere model kies, mijn voorkeur gaat momenteel uit naar het hogere model.

voorjaar trends 6

bron: tumblr

monk2

bron: menstyle1

monk

Deze vind ik echt super gaaf!!! bron: tumblr edit: zijn helaas niet meer verkrijgbaar…zijn van Alexander McQueen

monk shoes

toffe sokken eronder. bron: DuJour

Denim Jack/Spijkerjas

Oké, ik moet echt nodig gaan winkelen. Het denim jack ga je komend voorjaar/zomer echt heel erg veel zien en ik heb die van mij een paar jaar geleden weggegooid omdat het echt heeeeeeel fout was om een spijkerjack te dragen. Zonde, zonde, zonde!!!

voorjaar trends 8

bron: wantering

spijkerjack

bron: hiphunters

spijkerjack1

bron: pinterest

Witte chino of witte jeans

Met een witte broek moet je altijd wel heel goed opletten hoe je hem draagt, het kan namelijk ook heel erg fout staan. Hoe vaak ik niet een witte broek heb gepast maar toch weer heb terug gehangen, het is niet meer op 2 handen te tellen. Ze waren of veel te strak (dan zie je alles erdoorheen) of veel te los, waardoor ik eruitzag als een oude bejaarde…niet de bedoeling lijkt mij 🙂 Toch moet het dit jaar makkelijker worden om er één aan te schaffen want de witte broek is helemaal terug, kijken of het me dit jaar wel gaat lukken.

witte broek

bron: tumblr

witte jeans 1

bron: pinterest

Monsieur Jerome

bron: mantomeasure

witte broek 4

bron: flawlesscrowns

Help B4men Groeien en deel het bericht op jouw Social Media.

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop