MuziekMuziek

B4men Auto Review van de Jeep Cherokee 4×4 Limited.

Ik ben weer een week verwend met een dikke bak onder mijn kont. Deze keer mocht ik de Jeep Cherokee 4×4 Limited uitproberen. Ik heb een half jaar geleden de Trailhawk versie van Jeep gereden en die was mijn toen erg goed bevallen klik op de link om die terug te lezen. Met deze Jeep Cherokee 4×4 Limited is het minder de weg af maar nog meer de weg op. Ik heb weer aardig wat kilometers kunnen maken en ik schrijf graag mijn bevindingen voor jullie op.

DSC06448 DSC06465

 

Jeep Cherokee 4×4 Limited

Deze jeep heeft de standaard vorm, deze neus is niet zoals die van de trailhawk versie gemaakt voor het offroad rijden. Het geeft de auto een meer alledaagse look zonder aan stoerheid te verliezen. Ik blijf het bijzondere, smaakvolle en stoere bakken vinden. De rijeigenschappen zijn wel erg verschillend, waar de trailhawk een 3,5 V6 benzine motor onder de kap had liggen rijd de Jeep Cherokee 4×4 Limited met een 2.2 multijet diesel motor rond. Dit geeft in rijeigenschappen best wat verschillen. De Jeep die ik deze keer heb gereden is een heel stuk rustiger en stiller. De auto reed erg aangenaam  en heeft mij echt enorm verbaasd in zuinigheid. Ik heb een week kunnen rond crossen (dit heb ik ook zeker gedaan) voor nog geen € 30,-!! Aan power ontbreekt het deze auto ook zeker niet, in de sportstand rijd hij wat pittiger en trekt hij beduidend sneller weg. Iets wat mij wel is opgevallen, is dat de auto rijd met wat vertraging… hahaha hoe leg ik dat goed uit. De auto remt zwaar en stuurt met een grote draaicirkel, dit zorgt ervoor dat je soms wat harder de bocht instuurt als gewenst en je aardig moet bijdraaien als blijkt dat er nog tegenliggers aankomen. In dit soort bochten is ook het overhellen wel aanwezig. Dit is een kwestie van wennen en zorgt zeker niet voor hinderlijk rijgedrag. Iets wat mij ook opviel is dat de auto redelijk stug geveerd is voor een Amerikaan, hij ligt lekker op de weg maar het echte zoeven en deinen is daardoor iets minder. Dit zal voor heel veel mensen juist een plus zijn, ik vind het wel jammer.

DSC06432 DSC06436 DSC06453 DSC06456

Het interieur van de Jeep Cherokee 4×4 Limited

De uitrusting van de auto is zoals je mag verwachten van een auto rond de € 65.000,-, luxe maar wel op zijn Amerikaans. Grote knoppen en een groot touchscreen, maar niet heel bijzonder afgewerkt. Het systeem werkt wel erg prettig en heb je snel onder de knie. De voorstoelen zijn uitgerust met stoelverwarming, dit maakt het rijden in de winter erg comfortabel. Ik mis wel een verwarmdstuurwiel, maar goed dat is misschien een beetje mierenneuken. Verder is de auto voorzien van een te openen panoramadak, dit geeft heel veel licht en ruimte in de auto geeft. Iets heel stoms wat mij opgevallen is dat wanneer je een auto rijd zonder panoramadak je dit niet mist, echter als je alles dicht doet in een auto met panoramadak je je erg opgesloten voelt. Wat psyche wel niet met je doet 🙂

DSC06464 DSC06459 DSC06470 DSC06469 DSC06457 DSC06466

Jeep Cherokee 4×4 Limited Conclusie B4men na een week rijden

Ik ben altijd een groot fan geweest van de Amerikaanse auto’s. Hoog en groot, het zijn eigenschappen waar ik voor val. Als blijkt dat de auto ook nog eens erg lekker rijd en mij heel erg comfortabel van a naar b kan brengen is een goed cijfer al gauw in de maak. Als ook mijn kids de auto met pijn in het hart wegbrengen kan ik niet anders dan deze Jeep Cherokee 4×4 Limited een dikke 8 geven!

DSC06434 DSC06472 DSC06471

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer