MuziekMuziek

Monks schoenen in 2016, trek jij ze aan?

Ik zal meteen heel eerlijk zijn, ik ben zelf (nog) niet in het bezit van een paar Monk straps. Dat heeft niets te maken met het feit dat ik ze niet leuk vind maar het met het feit dat ik teveel onder de plak zit bij de meiden in mijn huishouden. Ik heb daarom per direct besloten om daarmee te stoppen en gewoon een paar monks aan te schaffen.

Monks

Weet jij eigenlijk wel wat monks zijn? Misschien zegt deze naam je helemaal niets en heel eerlijk qua naam zei het mij ook niet meteen wat hoor. De schoen echter weet ik zeker dat je die kent, dus ik zal je eerst laten zien over wat voor soort schoenen we het hebben.

Je vindt ze geweldig of je vindt ze helemaal niets, hier is geen middenweg in. Ik denk echter wel dat je ze gewoon een keertje moet aantrekken om ze te kunnen waarderen. Ik kan me voorstellen dat alleen om ze zo te zien, je ze erg oubollig kan vinden maar met de juiste styling kan je er echt wel een hele gave schoen van creëren.

Monks zijn geklede schoenen maar minder formeel dan menig nette schoen, door de gespen hebben ze namelijk ook iets speels en met de juiste styling ook iets stoers. De hoeveelheid gespen op de monks hangt af van het model. Monks zijn niet alleen verkrijgbaar in het lagere model maar ook in een iets hoger model, het hogere model wordt bij mij thuis wel gewaardeerd, dus misschien moet ik daar maar mee beginnen. Heb ik daarna meteen een goed excuus om nog een paar schoenen aan te schaffen….schoenen heb je nooit genoeg toch???

Hoe draag je monk schoenen

Monks kunnen eigenlijk op ontzettend veel manieren gedragen worden. Je kan ze super zakelijk dragen onder een heel degelijk pak (just kidding), je kan ze onder een super stylish pak dragen met een te gekke sok in een toffe kleur of printje maar onder een goede jeans met slimfit overhemd en blazer kunnen ze ook heel goed gedragen worden.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer