MuziekMuziek

Zeeman kledinglijn SKEER: streetwear voor ieder budget!

SKEER kledinglijn Zeeman rapper Hef

Zeeman kledinglijn Skeer: streetwear collectie voor ieder budget! Zeemaan lanceert een nieuwe kledinglijn genaamd SKEER. Skeer betekent in straattaal ‘goedkoop’ of ‘blut’. Zeeman wil met deze kledinglijn laten zien dat je niet per se in dure merkkleding hoeft te lopen om “erbij” te horen. Tegenwoordig willen jongeren voornamelijk merkkleding dragen omdat ze denken dat je er anders niet bijhoort en dus een “loser” bent.

Wrong!!! Het niet dragen van merkkleding maakt je namelijk absoluut geen loser. Het iemand beoordelen op “het niet dragen”” van merkkleding, dat maakt je eerder een loser!

Zeeman kledinglijn SKEER

Zeeman staat natuurlijk bekend om hun goedkope producten. Nu klinkt het woord “goedkope” natuurlijk niet bepaald vriendelijk. Ik zou het zelf liever willen omschrijven als betaalbaar. Zeeman laat met deze SKEER kledinglijn zien dat betaalbare kleding ook tof kan zijn. Je hoeft dus niet “SKEER” te zijn om deze kleding te dragen. Zeeman wil laten zien je geen dure merkkleding nodig hebt voor status.

SKEER collectie Zeemand

De SKEER collectie bestaat uit uiteenlopende items, waaronder een bomber jack, hoodie, trainingspak, t-shirt en zelfs een badjas en slippers. Waarbij de vorige fancollecties van Zeeman voornamelijk bestond uit de kleurencombinatie geel en blauw (van het Zeeman logo) bestaat de SKEER collectie voornamelijk uit zwart-geel en wit.

Samenwerking Hef

Het gezicht van de Zeeman campagne is Hiphopartiest Hef. Hij schreef er zelfs een exclusief rapnummer voor om de collectie en de boodschap achter SKEER kracht bij te zetten. Hef’s relatie met Zeeman stamt terug tot zijn kindertijd. Zo klinkt in het nummer: “als mama zei ‘kom shoppen’ dan wist ik al waar ik heen ging, fully Zeeman liep Bundy dan elk feest in.”

Zelf is Hef ook met niets begonnen maar heeft het inmiddels goed voor elkaar. Volgens Hef zit geluk dan ook niet niet in materiële zaken. Zo zegt hij in zijn rap “Het gaat om wie je bent, hoe je denkt, en niet je kleding” en “kleren maken de man niet, deze man die maakt de kleren, er uitzien als een doezoe voor een barkie moet je leren.

Ben jij niet helemaal thuis in straattaal? Die laatste zin betekent “een betaalbare outfit kun je door middel van je persoonlijkheid de uitstraling van een dure outfit meegeven. Dat is dan ook precies waar de SKEER-collectie voor staat!

HEF gezicht voor Zeeman SKEER streetwear collectie

Zeeman kledinglijn SKEER

De collectie is vanaf vrijdag 19 november 15.00 uur exclusief online verkrijgbaar via zeeman.com

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer