Afro kapsels, black hair over een periode van 100 jaar

Nog niet zo heel lang geleden heb ik een filmpje gepost die viral ging over Europese kapses gedurende 100 jaar. Super leuk om te zien hoe haartrends dan toch veranderen. Vaak wordt er gezegd dat er niets veranderd en doormiddel van zo’n filmpje kun je zien dat de haartrends echt wel continue in beweging zijn. Natuurlijk zijn er bepaalde trends die regelmatig terugkeren maar dan wel met een eigentijdse twist.

Black Hair

Ik schrijf zelf niet zo veel over Black of Afro Hair, dit terwijl ik best veel klanten bij mij in de barbershop krijg met Afro Hair. (moet ik toch verandering in gaan brengen) Black Hair heeft een totale andere structuur dan mijn Europese klanten hebben en dit vraagt dus echt wel om andere vaardigheden. Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik op het Pearle Event geweest, super om te zien hoe andere kappers black hair behandelen. Een trend die je daar heel veel zag en die je altijd al gezien hebt binnen de Black Hair kapsels, zijn de geschoren figuren. Komende zomer gaat die trend, voor wie durft, ook doorzetten bij de Europese kapsels.

Timelapse Afro kapsel en Black Hair

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer