MuziekMuziek

Dit worden dé trends voor de heren deze lente / zomer

We zitten alweer op de helft van de winter, dus we mogen weer zo langzamerhand gaan nadenken over de trends van het aankomende seizoen. Naast dat de kleding er mooi en representatief uit moet zien, is het ook belangrijk dat je jezelf comfortabel voelt in je kleding. Je kunt je eigen garderobe baseren op de modetrends en dan finetunen naar comfortabelere kledingstukken. Daarnaast zorgt een goede basis met tijdloze stukken ervoor dat je dit ieder seizoen met kleine aanpassingen een nieuwe garderobe kunt neerzetten. 

Zorg voor tijdloze stukken in je kledingkast

Het is belangrijk om een tijdloze basis in je kledingkast te hebben liggen, zodat je dit kunt combineren met extravagante en hippe kledingstukken. Zo is en blijft het t-shirt heren een populair item in de kledingkast van de man en kan overal mee gecombineerd worden. De volgende dessins zullen deze lente en zomer trending zijn: t-shirt met geometrische vormen en klassieke strepen. Daarnaast zullen de t-shirts deze lente en zomer in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Maar naast deze kleurige exemplaren, is het belangrijk om een aantal neutrale kleuren aan te schaffen. Deze kun je vervolgens bij elke outfit combineren. Zorg dat je altijd een t-shirt onder een colbert draagt, dan kun je het jasje uitdoen zodra je het te warm krijgt.

Zorg voor een goede zomerjas

Een zomerjas heren hoort ook thuis in de garderobe van de man. Je kunt de trends volgen, maar je kunt ook een tijdloos exemplaar aanschaffen zodat je er jaren mee kunt doen. Wil je echt de trends volgen, ga dan voor een fijn bomberjack. De lichtgewicht exemplaren zijn helemaal on trend deze zomer en zijn heerlijk om over een t-shirt te dragen. Ze zijn vaak verkrijgbaar in neutrale kleuren, zoals wit, grijs, beige en pasteltinten. Ze hebben een stoere uitstraling, waardoor de hele outfit wordt opgepimpt. Wil je liever iets anders, dan kun je ook voor een spijkerjack gaan. Deze zijn tijdloos, maar door speciale toevoegingen kun je toch met de trends meegaan. 

Deze items horen in iedere herengarderobe thuis

Er zijn een aantal items, waar geen man zonder kan en die echt in iedere garderobe thuishoren. Dat zijn onder andere een mooie blouse (in het wit of licht blauw) en een goed colbert. Met deze items kun je alle kanten op: met een spijkerbroek eronder kleed je het lekker casual af, maar als je er een nette pantalon onder draagt, geef je je look een upgrade. Het loont om te investeren in wat duurdere kledingstukken. Deze blijven namelijk langer mooi, dus je kunt er jaren mee doen. Als je ervoor zorgt dat je een goede basis in je kast hebt liggen, kun je ieder seizoen combineren met trendy items. Zo lijkt het alsof je ieder seizoen een hele nieuwe garderobe hebt, ondanks de kleine aanpassingen. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer