MuziekMuziek

Rol jij je jeans al op? Ga voor stijl en draag je jeans met opgerolde pijpen

Deze trend zien we wel al wat langer maar vaker bij chino’s dan bij een jeans. Dit voorjaar gaan we ook de pijpen van onze jeans oprollen. Ik ga jullie veel foto’s laten zien hoe je dit het beste kan doen, ook laat ik jullie zien dat het bijna met iedere stijl kan. Welke schoenen je onder de jeans draagt bepaalt welke stijl je geeft aan je outfit, er zijn maar weinig schoenen waar het niet mee kan. Het is wel belangrijk dat je nu goed oplet of je geen sokken of sokken met stijl draagt. Een uitgelubberde witte sportsok is echt geen gezicht onder een opgerolde jeans. Ook de vorm van de jeans maakt niet zoveel uit, er zijn mannen die de baggy jeans oprollen maar ook een goede skinny jeans is geen probleem. Voor het oprollen van je jeans en het bloot maken van je kuiten wil je natuurlijk wel een beetje lekker weer  hebben, ik hoop dat we nu langzamerhand echt wel richting beter weer gaan en dat we deze trend kunnen gaan inzetten. Heb je nog vragen over het onderhoud van je jeans klik dan hier.

Foto’s van jeans met opgerolde pijpen

Draag je jeans met stijl, rol dan je pijpen op en draag hier een goede outfit boven. Ik geef je graag inspiratie:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer