MuziekMuziek

Het nonchalante mannenkapsel uitgelegd door B4men. Video Tutorial!!

Het is weer even wat anders dan dat we gewend zijn, maar na al die strakke kapsels gaan we nu toch echt voor het losse en nonchalante mannenkapsel. Ik heb al eerder hierover geschreven met inspiratie foto’s over het nonchalante mannenkapsel (klik hier om het te lezen). In het artikel van vandaag laat ik jullie zien hoe je dit kapsel moet maken en wat je moet gebruiken aan producten. Een nieuwe stijl vraagt om iets meer uitleg. Kijk naar de video en dan zie je hoe makkelijk dit kapsel in je haar te maken is. Vergeet niet om je te abonneren op mijn YouTube kanaal, daarmee help je mij weer verder en blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe filmpjes.

Zo maak je het nonchalante mannenkapsel video tutorial

Het losse nonchalante mannenkapsel resultaat

nonchalant 1 nonchalant nonchalant 2

Dit gebruik je in het haar

Zoals ik in het filmpje uitleg en laten zien, is het belangrijk om een goed model in je haar te laten brengen door jouw kapper/barbier. Verder is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Voor het nonchalante mannenkapsel gebruik je matte producten, denk hierbij aan een Clay of een Paste. Wanneer je een paar keer met je hand door het haar gaat zul je merken dat het kapsel nog iets losser komt te zitten wat je nonchalante look alleen maar ten goede komt.

Nog wat inspiratie:

nonchalante mannenkapsels

Meer over het nonchalante mannenkapsel voor lente en zomer 2016 vind je hier: Mannen kapsels voorjaar / zomer 2016

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer