MuziekMuziek

Zwart wit is een modetrend voor mannen lente 2019

Zwart wit een modetrend voor mannen? Zeker weten! Deze lente gaan we voor contrast. Het is niet de enige modetrend voor mannen op dit moment er zijn er meer. Deze zal ik komende tijd op de blog ook aan jullie laten zien. Deze keer geef ik aandacht aan deze fashiontrend voor mannen.

Zwart wit fashion trend voor mannen lente 2019

Met deze modetrend kan je alle kanten op. Het gaat namelijk niet om de style maar echt om het contrast. Deze trend is dus terug te vinden in iedere soort mannenmode van casual tot zakelijk. Zwart wit is namelijk heel makkelijk toepasbaar in iedere kledingstijl. Het is ook wel grappig om te zien dat het ook op iedere vlak terugkomt en niet in één fashionstyle. Zwarte en witte kleding voor mannen passen vaak ook erg goed bij elkaar. Wees alleen niet te voorzichtig maar maak er een statement van. Dat witte overhemd is heel stijlvol maar kennen we wel. Durf jij te kiezen voor een gewaagde look?

Zo draag ik deze trend in mijn kleding

Om zwart wit te dragen hoef ik niet heel veel moeite te doen. Ik draag dit contrast best vaak. Wel meestal met meer wit omdat wij vanwege onze katten moeilijker zwart kunnen dragen. Ik heb voor deze outfit’s kleding van de Balr, Pull&Bear, Bershka en Only and Sons gebruikt.

Zo dragen andere deze mode trend voor mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer