MuziekMuziek

Outfit van Balr voor mannen die van luxe houden

Vandaag aandacht op de blog aan een tof merk Balr. Een tof merk opgericht door Nederlandse topvoetballers. Het merk wat staat voor luxe en een gedreven levensstijl. Kleding is natuurlijk het ding waarmee jij kan laten zien hoe je in het leven staat. Als B4men heb ik dit op de blog al heel vaak beschreven. Er zijn weinig Nederlandse kledingmerken die zo voor luxe en weldaad staan als Balr. Tijd om dit eens op de blog aan jullie te laten zien.

Balr staat voor luxe

Oké, ze draaien er niet omheen Balr staat voor pure luxe. Zodra je op de website kijkt, krijg je gelijk een dikke Lamborghini in beeld. Ook op de andere foto’s staan genoeg mooie auto’s. Ik persoonlijk vind het wel tof dat ze dit statement durven te maken. Geen Nederlandse mentaliteit van doe maar normaal. Balr is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. Zij hebben een merk opgezet wat staat voor ondernemerschap, succes en doorzettingsvermogen. Het merk is internationaal en heeft hoogwaardige kleding voor mannen en vrouwen.

Homepage

Mijn outfit van Balr

Voor de blog heb ik vaker mooie samenwerkingen en ook Balr mag ik toevoegen aan dit rijtje. Ik heb speciaal voor het nieuwe seizoen een hele toffe outfit uitgekozen. Mijn outfit bestaat uit een joggingbroek, shirt en schoenen. De kleding van Balr is niet goedkoop en ook dit past in het luxe plaatje. Wanneer je deze kleding draagt straalt het luxe en succes uit. Daarom verwacht je natuurlijk wel wat terug. De kleding is mooi en hoogwaardig afgewerkt. Ritsen die mooi weggewerkt zijn en stoffen die zwaar en kwalitatief goed aanvoelen.

Joggingbroek: Embroidered Loab Sweatpants Grijs, is een broek van katoen met een hoge kwaliteit. Er zitten verschillende zakken in waarvan één ook met rits. Hij zit heerlijk en de stof voelt lekker dik zonder zwaar te worden.

Sweatpants Balr

Shirt: Black Label – Balr. 10 T-shirt Wit, een shirt geïnspireerd op de mooiste maar ook moeilijkste positie in het voetbal. Dit shirt is echt heel zwaar qua stof, het zit erg lekker en heeft een stoere uitstraling. Het is super gemakkelijk te strijken (ja, ook ik strijk af en toe) vanwege de kwaliteit van het katoen.

Shirt van Balr

Schoenen: Logo Sneaker Wit, deze sneakers naar klassiek model zitten als gegoten. De binnenkant heeft een memoryfoam, wat het lopen extra lekker maakt. De uitstraling is bij iedere outfit te combineren van casual tot een klassiek pak.

Sneaker van Balr

Zo draag ik mijn outfit:

*Dit artikel bevat gekregen items.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer