MuziekMuziek

De fashion trends mannen lente en zomer 2019

fashion hoed

De lente van 2019 is eigenlijk echt veel te vroeg begonnen. Hoe slecht misschien ook, ik geniet er wel van. Die eerste zonnestralen en de voorzichtige warmte van de zon op mijn gezicht…..heerlijk!! Daarom misschien iets eerder dan normaal de fashion trends voor mannen deze lente en zomer 2019. Deze trends gaan het helemaal worden deze lente en zomer.

De Fashion trends voor mannen lente en zomer 2019

De trends zijn nog volop in ontwikkeling maar het wordt steeds duidelijker welke kanten wij opgaan. Er ontstaat wel een duidelijke tweedeling tussen werk/nette kleding en casual kleding. Ook loopt de jeugd iets voor op de volwassenen in de mode trends. Ik bedoel dit letterlijk! De jeugd zit qua stijl al dik in de jaren 90. De (iets) oudere mannen hangen nog in de jaren 80. Soms zie je de combinatie en ook dit is helemaal prima. Veel lagen en veel kleur, het mag allemaal. Dus deze lente en zomer mag je helemaal los.

Nette kleding voor mannen 2019. Dandy chic!

De mannen die gaan voor een nette look deze lente, komen uit in de Dandy chic. Deze stijl is beschaafd, rustig maar wel een tikje uitdagend. De kleuren mogen rustig, grijs en wit passen heel goed. Om het niet te saai te maken kies je er dan wel voor om toch iets op te laten vallen, kies voor mooie schoenen of één accentkleur. Wil je in deze stijl wel kleur bekennen, ga dan voor de kleuren groen en blauw. De col bij mannen is in deze stijl ook niet weg te denken.

Streetwear / casual kleding voor mannen 2019, Neo en colorblokking!

De streetwear is niet meer weg te denken. Veel mannen hebben tegenwoordig een andere werk / vrijetijd balans, wat ervoor zorgt dat we ons steeds meer casual zijn gaan kleden. De joggingbroek bij mannen mag gewoon! Ook deze lente en zomer zien we hem nog volop in het straatbeeld. De jeans is wel wat veranderd en wordt rechter en wijder. Dit is best wel weer even wennen. Waar we een paar jaar geleden de skinny echt niet wilde dragen, is nu de stap naar een wijdere broek echt wel een ding. Deze lente is voor jongere, de scumbro, nog de stijl om te dragen. Kleur en lagen maar ook verschillende texturen zien we veel voorbij komen. Steeds meer komen de jaren 90′ terug in het straatbeeld. Dikke sneakers, trainingsbroeken en bomberjacks. De punk en gabber komen terug.

Zo draag je de fashion voor mannen lente zomer 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer