MuziekMuziek

Fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020

De fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020

Fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020. In dit artikel vertel ik je alles over de trends van dit moment. Het is inmiddels niemand ontgaan de herfst is begonnen. De blaadjes vallen van de bomen en de droge dagen hebben we ingeruild van koude en natte dagen. Tijd om onze kledingkast te ontdoen van de zomerkleding en te gaan vullen met herfst en winter kleding. Voordat je gaat shoppen is het handig te weten wat de fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020 zullen worden.

Fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020

Het is soms voor mannen niet heel duidelijk wat de trends nu precies zijn en gaan worden. Toch is dat dit jaar wel het geval. Deze herfst en winter zijn de trends voor mannen duidelijk maar niet heel uitgesproken. Je moet dus goed kijken om de juiste trends te spotten. Voor de hele jonge mannen onder ons (jeugd 12 t/m 25) mag het deze herfst en winter wel heel uitgesproken. Voor de iets minder jonge mannen, zie je vooral veel uni-kleuren outfits. De fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020 zijn geïnspireerd op de jaren 80′ en 90′. Denk aan spijkerjassen en trainingspakken.

Fashiontrends herfst winter uni kleuren

Dit is zo’n trend die lastig te vangen is. Je kijkt op straat om je heen en ziet eigenlijk niets er echt uitspringen. Toch zie je, wanneer je verder kijkt, dat veel modieuze mannen in een outfit lopen die bestaat uit één kleur. Zwart is favoriet bij de meeste mannen. Toch mag je hier helemaal los op gaan. Kies een kleur en voer deze door in heel je outfit. Van schoenen of sneakers tot aan je jas. Wanneer je kiest voor één kleur, zal dit echt een bijzonder effect geven.

uni kleuren zijn helemaal hip

Durf jij de jaren 90′ terug te brengen

Deze trend zie je vooral nog onder de jonge mannen. De uitgesproken jaren 90′ komen helemaal terug. Felle kleuren, drukke prints en zelfs de trainingspakken zie je weer in het straatbeeld verschijnen. Een merk als Black Bananas herenkleding is een mooi voorbeeld van deze stijl. Zelfs de panter en tijgerprints mogen deze herfst en winter ook voor mannen.

Fashiontrends voor mannen herfst winter 2019/2020 schoenen

Een belangrijk onderdeel van de outfit zijn de schoenen. Daarom neem ik ook hier even de trends voor door. Wat kan wel en wat kan echt niet meer. Wanneer je een uni kleur outfit draagt, is het belangrijk ook aan je schoenen te denken. Of het nu sneakers, laarzen of nette schoenen zijn. Wanneer je schoenen matchen met je outfit staat dit 100% beter dan wanneer dit niet het geval is. Schoenen die deze winter echt niet meer kunnen zijn de lompen laarzen voor mannen. Hoe comfortabel ook het kan echt niet meer. Ook je afgetrapte festival sneakers mogen nu toch echt weg. Ze hebben je de hele zomer gedragen maar het is nu wel genoeg geweest. Tijd voor toffe warme sneakers maar ook de enkel laarsjes voor mannen zijn helemaal hot deze herfst en winter.

Fashiontrends voor mannen de snor

Wil je echt voorop de mode lopen deze herfst en winter kies dan niet alleen voor een toffe outfit. Ook je mannenkapsel is heel bepalend. Maar naast het haar op je hoofd is het haar in je gezicht tegenwoordig ook een heel ding. De afgelopen jaren droegen we massaal een baard maar daar komt dit jaar verandering in. Dit jaar bestaat ons gezicht uit iets minder haar, we maken namelijk ruimte voor de snor. De snor is de fashiontrend voor mannen dit najaar. Dus kies een toffe uni outfit liefst zwart met enkellaarsjes en een snor dit najaar en heel veel hipper kan je er niet bij lopen.

Donkere foto met een snor in 2020
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer