MuziekMuziek

Zonnebrillen trends voor mannen 2019

De zonnebrillen trends voor mannen 2019 deze komende lente en zomer zijn heel verschillend. Waar we de afgelopen jaren een beetje behoudend zijn geweest, gaan we vanaf dit jaar helemaal los. Gekke kleuren en vormen…. het mag nu allemaal! De zonnebril in 2019 is minder functioneel maar meer een mode item.

Deze zonnebrillen trends voor mannen gaan we zien

Zoals gezegd mogen de herenbrillen dit jaar wat spannender worden. Zodra je een nieuwe bril nodig hebt, kies dan niet voor veilig maar durf een gewaagde keuze te maken.

Kies voor een bijzondere montuur zonnebril

De vorm is in 2019 echt een belangrijke trend in de herenzonnebril. Niet de standaard montuur maar kijk eens voor ovaal, rond of meervoudige hoeken. Bijzondere vormen geven de bril echt een heel andere uitstraling.

zonnebrillen met gekleurde glazen voor mannen

Niet alleen in het montuur zien we veel verschillende vormen maar ook in de glazen zien we deze lente en zomer veel verschillen. De zonnebrillen trends voor mannen in 2019 zijn gekleurde glazen. Gele, blauwe en roze glazen, deze zomer kan je helemaal los gaan op kleur.

Herenmonturen met patronen en motieven trend 2019

Nog een belangrijke trend zijn monturen met patronen en motieven. Bij de dames zagen we deze trend al een paar jaar maar nu zien we het ook terug in de mannenbrillen. Motieven als schildpad en Havana zijn heel klassiek maar heel hip deze zomer.

Durf jij voor de zonnebrillen trends voor mannen te kiezen?

Nu kan het best lastig zijn om te kiezen voor een bijzondere mannenzonnebril en iedere keer wisselen kan ook een dure hobby worden. Soms kan het daarom handig zijn om eens te kijken bij de hippere modewinkels. Vaak hebben zij modieuze brillen voor niet heel veel geld. Deze zijn kwalitatief niet super maar zijn wel ideaal om af te wisselen en om kennis te maken met een bijzonder montuur of aparte glaskleur. Wanneer je er dan over uit bent welke bril het beste bij je past, kan je deze bij een opticien kopen. Zij hebben de beste kwaliteit en zij kunnen gelijk kijken of je misschien een afwijking in je ogen en/of sterkte hebt.

Zo kan je de nieuwe zonnebrillen trends voor mannen dragen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer