MuziekMuziek

De week van B4men: wel vlees/geen vlees, toffe winactie en lekker eten!

Maandag: Een persoonlijk artikel over onze zoektocht naar hoe wij bewuster willen eten voortaan. Er is de laatste tijd een hoop te doen over het eten van vlees en zeker Marie Louise voelde zich niet meer prettig bij het idee dat ze vlees at waarbij de dieren misschien een slecht leven hebben gehad voordat zij geslacht worden. Wat is onze keus geworden…wel vlees of geen vlees meer?

B4men Persoonlijk: vegetariër worden of niet?

Dinsdag: De temperatuur was de laatste paar dagen echt onwijs lekker en van mij mag het het hele jaar dit mooie weer zijn. Voor de blog krijg ik weer veel lekkere geuren opgestuurd om te mogen testen en deze van Jil Sander sprong er meteen uit. Deze vond ik zo ontzettend lekker dat ik gevraagd heb aan het PR-bureau of ik er 2 mag verloten onder de B4men lezers. De win-actie loopt nog steeds, dus je maakt nog kans op deze heerlijk zomerse geur. Wat je hiervoor moet doen, lees je in onderstaand artikel.

Jil Sander Sun Men Sport: B4men geeft weg!!!

Woensdag: Moeten we hier nog woorden aan vuil maken? Het Nederlands elftal voetbalt natuurlijk echt diep en diep triest. Ik kan me nog herinneren dat we vroeger tot laat mochten opblijven als het NL elftal voetbalde en volgens mij geldt dit voor alle mannen van mijn leeftijd. Blijf jij nog op en laat jij je kinderen nog opblijven voor het voetbal, of is dit niet zo belangrijk meer?

Column Pascal Meulenbelt: Wil jij nog wakker gemaakt worden voor het NL elftal?

Donderdag: Ik ga heel even trots zijn! Deze pastasalade is zo onwijs lekker, dat ik eigenlijk vind dat iedereen hem een keertje moet klaarmaken. Je kan deze pastasalade zo (on)gezond maken als je zelf wilt. Wij houden nu eenmaal van iets minder gezond maar met het weglaten van een paar ingrediënten heb je echt een super makkelijke, super lekkere en super gezonde maaltijd.

Healthy Food: spicy avocado pastasalade

Vrijdag: Game Time!!!! Als echte Disney fan en dan zeker van Mickey Mouse, mocht Nick deze game echt niet missen. Nu kreeg hij de kans om Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue te reviewen en deze kans pakte hij met beide handen aan. Heeft deze game zijn hart kunnen veroveren of is hij meteen Disney fan af?

Game review: Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4)

 

Dit was het weer voor deze week. Aanstaande maandag wordt de winnaar bekend gemaakt van de Jil Sander Sun Men Sport win-actie, maar eerst ga ik heerlijk genieten van een mooi weekend. Vandaag ga ik eerst weer lekker knallen in de B4men Barbershop en als ik klaar ben met werken brengen wij de kids naar mijn ouders. Zij mogen lekker een nachtje logeren en wij gaan samen heerlijk uiteten bij een nieuwe vestiging van SNCKBR in Amsterdam. Wij zijn hier al eerder geweest voor de blog, maar toen liep niet alles naar wens. Vanavond dus de revanche…kijken of dit keer wel alles goed gaat. We hebben er goed vertrouwen in en een avondje met zijn tweetjes is altijd fijn. Zondagochtend ga ik zoals altijd weer 2 uurtjes sporten en daarna naar een verjaardag van een zoontje van een goede vriend van ons. Dan hopelijk een groot stuk lopen in de zon met onze terrorist van het moment Boyd (hoe, wat, waarom lezen jullie aanstaande dinsdag in B4men Persoonlijk). Dan is het weer tijd om de kids op te halen. Gelukkig hoeven we zondag ook niet zelf te koken, want we prikken een vorkje mee bij mijn ouders. Zoals je kunt lezen, wij gaan een top weekend tegemoet. Hopelijk heb jij ook een te gek weekend voor de boeg!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer