MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Gewoon genieten van het leven. B4men gaat met iets nieuws komen!

De afgelopen maanden zijn heel erg hectisch, druk en stressvol geweest. Iedereen heeft kunnen lezen op de blog dat dit niet altijd een positief effect op ons heeft gehad. Het is tijd geworden om te gaan kiezen voor onszelf. Wij zijn beetje bij beetje bezig om de touwtjes weer in eigen handen te krijgen. Dit is op vele gebieden, zo ben ik gaan sporten en is Marie-Louise gestopt met haar training bij mij om barbier te worden. De druk zonder deze keuzes hadden een verlammend effect en zorgde ervoor dat de zin en creativiteit soms helemaal weg was. Nu zijn we ook op de blog druk aan het veranderen en dit resulteert in een nog persoonlijkere blog met leuke en te gekke onderwerpen waar wij over schrijven. Wij kunnen jullie als trouwe lezers alvast vertellen dat wij op de achtergrond met een heel tof en nieuw idee bezig zijn. Wij gaan met echt iets heel gaafs en iets uniek komen, waar wij nu al heel trots op zijn. Wanneer we het naar buiten kunnen brengen weten we nog niet precies, omdat wij het echt heel goed willen neerzetten. Wij houden jullie dus nog heel even in spanning maar we kunnen alvast verklappen dat jullie nog veel meer van ons zullen zien.

B4men in Beeld:

Wij zijn druk aan het sparen voor een nieuwe keuken. Helaas begaf nu echt onze oven het en moesten we snel snel snel een nieuwe kopen. Zonde van het geld maar zonder oven kunnen wij echt niet!
Wat een heerlijk weer hebben we gehad, krijg nu al zin in de zomer. De Big Green Egg heeft bij ons alweer overuren gedraaid 🙂
keuze stress!!!! Welke gaan we als eerste open maken? Uiteindelijk hebben we ze alle drie tegelijk opengemaakt. Er moet natuurlijk wel goed geproefd worden.
Iene Miene Mutte!!! Mijn favoriet is Salted Caramel Brownie. Heb jij de nieuwe smaken al geproefd en welke is jouw favoriet?
Tijd voor nieuwe sokken! Ik heb een hoop sokken weggegooid die echt helemaal op waren..gaten in sokken kunnen echt niet volgens de “baas” in huis 😉 Weer leuke printjes toch?
Mijn favoriete outfit van dit moment. Is groen het nieuwe zwart hahahaha.
Heerlijk genieten van het zonnetje tijdens een flinke boswandeling. Van mij mag het het hele jaar zulk lekker weer zijn.
Dit was lekker!!! Zelfgemaakte patat met zelfgemaakte mayo en zelfgemaakte vissticks. Die kant en klare vissticks vind ik echt niet te vreten…deze kan ik iedere dag wel op. Recept komt snel op de site.
Limited Edition van Suavecito. Je krijgt de lente letterlijk en figuurlijk in je bol!
Amaranthe aan het helpen bij opa en oma in de winkel. Het verkopen zit er al van jongs af aan in. Echt een kind van haar vader en moeder 🙂
Onderweg naar mijn vader voor een vader/zoon uitje. Heerlijk rijden in het zonnetje, absoluut geen straf.
Samen met mijn pa heerlijk ontspannen naar de Sauna geweest in Alphen a/d Rijn. Allebei even lekker tot rust komen.
Spannende plannen!!!! Zo jammer dat we nog niets bekend kunnen maken. Maar jullie geduld gaat echt beloond worden. Hahahah maar dit was gewoon in de wasstraat…blijft ook spannend 😉
AHHHHHHH leuk hoor zo’n hond. Dankzij Boyd houden we geen kussens meer oven!!! Dus op de knietjes maar om alles weer op te ruimen.
Smikkel, Smikkel! Wij kunnen de kids niet blijer krijgen dan uit eten te gaan. Hier zijn we bij één van hun favo restaurants bij ons in Hoofddorp. Enjoy is een All You Can Eat restaurant maar met verrassend goed eten, dus voor ons is het ook geen straf.
Tadaaaaaa!!! Wat krijg je als je zelf je eten mag kiezen??? Juist 4 chocolade cakejes hahaha.
Niet heel gezond, maar wel lekker. Verse witte bollen met ham en ei. Vanuit een pr bureau heb ik de nieuwste Finley drankjes opgestuurd gekregen om te proeven en deze zijn erg lekker.
Tja, was vergeten te zeggen tegen de kids dat zij eraf moesten blijven. Dom, want als er iets nieuws in de koelkast staat zijn zij heeeeel nieuwsgierig. De kids mogen eigelijk geen prik, maar tegen dit bekkie kan je toch geen nee zeggen.
Ik heb er een nieuwe favoriete geur bij en omdat ik hem zo lekker vond, heb ik heel brutaal aan mijn PR bureau gevraagd of ik er 2 mag verloten. Zo leuk om lezers ook blij te maken.
Ik kan wel gezond eten. Super dure repen maar super lekker, ik verwen mezelf dus af en toe met deze repen anders wordt het wel een heel duur grapje. Het innocent drankje ben ik aan het testen voor de blog, dus misschien lezen jullie hier binnenkort meer over.
Iedere dinsdag heb ik Survival Training! Blijft fantastisch om te doen, alleen de spierpijn de dagen erna is wat minder.
En door!!!! Mijn conditie is inmiddels echt 1000x beter dan een paar maanden geleden en ook mijn lichaam is een stuk gespierder geworden. Het vele sporten werpt zijn vruchten in ieder geval af.
Heerlijk uiteten met Marie Louise bij SNCKBR. Binnenkort lezen jullie onze ervaringen over dit nieuwe concept.
Knuffelen met dochterlief en kat. Love my Life!
Hier ben ik zooooo blij mee!!! Ik ben echt een koffiefanaat, dus hoe tof is dat je dan gewoon dit apparaat mag testen voor de blog. Mijn ervaring met dit koffiezetapparaat hebben jullie gisteren op B4men kunnen lezen.
Helemaal uitgeteld na een nacht logeren bij opa en oma. Ze is ook niet meer wakker geworden voor het avondeten en we hebben haar zo in bed gelegd. Mevrouw moesten we de volgende ochtend wakker maken om naar school te gaan.

Zoals jullie kunnen zien hebben we weer een mooie week gehad. Deze week is ook weer gezellig druk met allemaal leuke dingen. Volgende week een nieuwe B4men Persoonlijk!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer