MuziekMuziek

Jil Sander Sun Men Sport: B4men geeft weg!!!

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Door de mooie dagen die we nu al cadeau hebben gekregen wordt het verlangen naar een mooie zomer nog veel groter. Wanneer je dan ook de nieuwe geuren binnen krijgt die het gaan worden deze zomer, ben ik helemaal niet meer te houden.

Jil Sander Sun Men Sport

Jil Sander staat al jaren in de top van de modewereld met een ingetogen stijl. Minimalistisch en met de kunst van het weglaten bereikt Jil Sander de ultieme perfectie. Ook de geuren van Jil Sander voldoen aan deze minimalistisch stijl. De flacon is mooi in zijn eenvoud, de geur is niet heel complex maar juist zuiver en puur. Sinds 2002 verbindt Jil Sander de woorden vrijheid, positiviteit en casual elegantie met een iconische geur, Sun Men. Deze geur omhult je met warmte, verwent je zintuigen en zorgt absoluut voor een zonnig humeur. Nu 15 jaar later brengt Jil Sander de Sun Men Sport uit!

Voor mij staat deze geur zeker voor alles waar ik aan denk als het gaat om een sportieve zomer. Hoe puur en zuiver Jil Sander Sun Sport Men is, het heeft voor mij ook wel iets heel sensueels. Ik zal heel eerlijk zijn dat de meeste geuren van Jil Sander niet zo mijn ding zijn. Ik vind ze te fris en te simpel en ik persoonlijk ga meestal liever voor de wat zwaardere geuren met diepe lagen. Nu is het af en toe ook lekker om af te kunnen wisselen en juist een sportieve frisse geur te kunnen dragen.

Dit zegt Jil Sander zelf over de geur:

“Vitaliteit. Frisheid. Moderne mannelijkheid. SUN MEN SPORT, een creatie van Olivier PESCHEUX van GIVAUDAN, is een op- vallende hout-, citrus- en kruidencompositie waar bergamot in de top dynamisch fuseert met gember en kardemom. Het florale hart van viooltjesblad en cyclaam roept een eigentijdse visie van man- nelijkheid op en ‘dries down’ tot een sensuele basis van musk, cashmeran en akigalahout.”

Topnoten: bergamot, gember en kardemom;
Hartnoten: viooltjesblad en cyclaam;
Basisnoten: musk, cashmeran en akigalahout.

Eau de Toilette 125 ml € 39

Fresh All-Over Shampoo 150 ml € 11

 

De musk en het akigalahout zorgt voor de sensuele touch waar ik het over had. Daarom is deze Jil Sander een geur die ik regelmatig zal gaan gebruiken. Omdat ik het meteen een ontzettend lekkere geur vond, heb ik direct contact opgenomen met mijn PR-bureau om te vragen of ik 2 van de nieuwste Jil Sander geuren mag weggeven op B4men. Gelukkig vonden zij dit een erg leuk idee en stelde graag 2 geuren beschikbaar voor een winactie.

Wat moet je doen voor deze winactie:

  • Like de FB pagina van B4men (als je dit nog niet gedaan hebt)
  • Like het artikel op de FB pagina van B4men
  • Tag een vriend die jij ook deze Jil Sander Sun Men Sport gunt.

De winnaar wordt maandag 3 april 2017 bekend gemaakt op de FB pagina van B4men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer