De week van B4men: Onze nieuwe auto ophalen

En weer een week voorbij! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Soms heb ik echt het gevoel dat er veel te weinig uren in een dag zitten. Ik heb weer een drukke week gehad maar wel met hele toffe dingen. Zo ben ik op dinsdag en donderdag naar diverse persevents geweest en zaterdag hebben we onze nieuwe auto mogen ophalen. Ik had jullie vorige week al verteld dat Marie Louise en ik een nieuwe auto hebben gekocht. Ik denk wel dat er diverse wenkbrauwen omhoog zullen gaan als jullie zien welke auto we gekocht hebben. Het is namelijk niet heel voor de hand liggend, wij hebben namelijk dit merk nog nooit voor de blog gereden. Zowel Marie Louise als ik hebben daarbij altijd gezegd dat we het maar duffe auto’s vinden en nu rijden we er zelf één 🙂 Wij hebben voor deze auto gekozen omdat het voor ons de meest praktische auto was die ook binnen ons budget viel. Wij hadden een wat grotere auto nodig omdat we natuurlijk een wat grotere hond hebben dan gemiddeld. Natuurlijk had ik het liefst een Range Rover gekocht of de Mazda 6 en Marie Louise had het liefst een Jaguar gekocht, maar dan moeten we toch echt nog even doorsparen. Ach, we hebben in ieder geval nog iets te dromen. De blog heeft ook een bijzondere week gehad. Nu doen artikels over haar het altijd goed maar deze keer ging het artikel over mannen kapsels 2017 door het dak. Meer dan 80.000 mannen hebben dit artikel de afgelopen week gelezen en dat is toch wel bijzonder. Marie Louise en ik zijn afgelopen week ook behoorlijk met onze billen bloot gegaan op de blog. Niet letterlijk, maar zo voelde het wel. We hebben open kaart gespeeld dat wij momenteel best wel door zwaar weer gaan met het gezin. Na lang wikken en wegen hebben we samen besloten om toch het artikel online te zetten, omdat wij denken dat veel werkende koppels zich echt wel kunnen identificeren in onze situatie. Vanaf Januari gaan er dus ook bepaalde dingen veranderen wat betreft de werkdruk. Tevens hebben we leuke ideeën voor de B4men Barbershop, maar daar lezen jullie binnenkort meer over.

De Week van B4men in Beeld

img_1427
Ik mocht weer een leuke training geven bij Pro Duo Nijmegen. Ik blijf trainingen geven zo ontzettend gaaf vinden. Niets is mooier dan je passie overbrengen op anderen.
img_1455
Druk…druk….druk.! Als je het al druk hebt, dan is in een file staan zooooooo frusterend!
img_1515
Mijn trots! Afgelopen week hebben we de ouder gesprekken gehad op school en de meiden doen het heel erg goed! We hebben met onze oudste behoorlijk pittige tijden gehad omdat zij best wel gepest en buitengesloten werd, maar inmiddels kan zij daar goed mee om gaan.
img_1452
Haar grootste vriend is Boyd! Het zijn echte maatjes van elkaar en ze verteld hem dan ook hele verhalen. Als honden toch eens konden praten hahaha.
img_1449
Baasje, ik heb het zo ontzettend koud! Hier ligt Levi prinsheerlijk onder een dekentje. Hoe bedoel je onze huisdieren worden verwend 🙂
img_1512
Dit is echt de favoriete bezigheid van Marie Louise, hahaha NOT!!! Ze heeft er echt een bloedhekel aan, maar ja het moet toch echt gebeuren.
img_1475
Spannend! Afgelopen zaterdag gingen we onze auto ophalen bij de dealer. We zagen hem al netjes ingepakt in de etalage staan.
img_1476
Hier staat hij dan, onze nieuwe aanwinst. Dit is voor het eerst dat wij echt een nieuwe auto gaan rijden. Hiervoor hebben we altijd 2e hands auto’s gereden. Het voelt wel heel volwassen 🙂
img_1485
Tadaaaaaaaa, dit is hem dan! We hebben een Citroën C4 Picasso gekocht. Wie had dat ooit verwacht? Wij niet en ik denk jullie ook niet. We zijn er echt super blij mee. Hij rijdt fantastisch en we hebben nu gelukkig voldoende ruimte voor Boyd. Wat je allemaal wel niet over hebt voor je hond 😉
img_1469
De sinterklaas intocht is toch wel heel erg spannend! Mevrouw heeft 2 dagen bij ons in bed geslapen omdat ze helemaal op was van de zenuwen. Wij doen geen oog dicht maar alles voor onze “prinses”
img_1486
Even een momentje voor mezelf in de nieuwe auto. Super trots, maar dat kun je wel zien aan mijn gezicht. Voel me net een kleine jongen met zijn eerste speelgoed auto.
img_1489
Nog eentje dan om het af te leren. Ik zal jullie niet iedere week lastig vallen met onze nieuwe aanwinst. Hij is best wel stoer toch?
img_1491
Onze terrorist hahaha. Hij is momenteel echt aan het uitdagen en het touw wat hij hier vast heeft, had hij gepikt van onze andere hond. Zij is 14 jaar en moet toch echt vaak het onderspit delven.
img_1510
Boyd is momenteel flink aan het wisselen en er moet dus overal op gekauwd worden. Gelukkig sloopt hij (nog) niet, maar van de week had hij toch helaas een stuk uit de eettafel geknaagd. Daarom maar snel wat extra botten gehaald waar hij wel op mag knagen.

De Week in de B4men Barbershop

img_1458 img_1459 img_1463 img_1439 img_1442 img_1465 img_1466 7e55e182-c490-42e4-94c0-720e21441749 img_1474

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer