De week van B4men: Keuzes maken!

Vertelde ik vorige week al kort dat we een keuze moesten maken wat we met de blog wilde gaan doen (klik hier voor het artikel van vorige week). Deze week hebben we nog een keuze moeten maken. Wel een hele leuke keuze dit keer, namelijk welke pup ons nieuwe gezinslid gaat worden. We hebben een super leuke fokster die op een heel andere manier haar pups verkoopt dan de meeste fokkers. Zij en haar man laten namelijk rond de 7e week een gedragsdeskundige komen, die gaat kijken naar het karakter van de pups en wat voor soort eigenaar daar het beste bij past. Wij hebben ons oog laten vallen op de pup met het groene bandje en eventueel als 2e keus de pup met het gele bandje. Dit was nog wel even een dingetje thuis, Marie Louise was namelijk helemaal verliefd op de “gele pup”. Echter denk ik dat de groene beter bij ons drukke gezin past. Gelukkig heb ik Marie Louise wel kunnen overtuigen (pffff wat een bevalling 😉 ) en inmiddels kan zij zich gelukkig er wel in vinden. Het is dus nog even afwachten wat de fokster gaat doen, maar ik denk het wel te weten hahahaha. (lees: wens van de gedachte) Verder hebben we deze week samen heerlijk geluncht bij een nieuw burger restaurant in Hoofddorp. Het komt niet vaak voor dat we dit met zijn tweeën kunnen doen, dus we hebben er super van genoten. De scholen zijn weer begonnen en de rust is überhaupt weer terug in huis. Het waren soms echt tropen dagen met 2 ruziënde kinderen. Ik denk dat mijn lezers met kinderen hier wel een voorstelling van kunnen maken. Gisteren ben ik naar een persevent geweest van Magimix en dit liep nog best wel spannend af. Marie Louise belde helemaal in paniek op dat in METEEN naar huis moest komen, omdat Beaudine tussen de middag niet thuis was gekomen. Marie Louise was helemaal overstuur, ze had school al gebeld maar niemand wist waar Beaudine was. Ik ben met 160 km per uur naar huis gesjeesd (dat wordt misschien een duur ritje) en uiteindelijk liep alles met een sisser af. Beaudine bleek bij een klasgenootje te eten en haar moeder had mij wel een app gestuurd, maar omdat ik natuurlijk bezig was heb ik die niet kunnen lezen. Het wordt misschien toch tijd dat we onze oudste dochter een eigen mobiel gaan geven. Eigenlijk ben ik daar op tegen maar dit was ook niet voor herhaling vatbaar. Wat vinden jullie eigenlijk een goede leeftijd voor een mobiel? Onze oudste is bijna 10, zijn wij zo streng en ouderwets?

 

De komende week gaan we hard werken aan de site omdat we volgende week op vakantie gaan. Yeahhhhh eindelijk!!! Deze week krijgen we tevens te horen welke hond het voor ons gaat worden en aanstaande zondag gaan we dan echt knuffelen bij de fokster met onze nieuwe aanwinst. Vandaag heb ik een gesprek met Remington om te kijken of we voor jullie lezers iets leuks kunnen opzetten…wordt vervolgd!

 

De week van B4men:

image
Kids gaan weer naar school. Dus rust weer in huis….nou ja rust?
image
Het leven van een blogger, omkleden in de natuur voor de mooiste foto’s voor op de blog.
image
Heerlijk gegeten bij Bief en Burgers, een nieuw restaurant bij ons in Hoofddorp. Wij vonden het voor herhaling vatbaar. Vinden jullie het leuk als we nog een keer hier gaan eten zodat we een review kunnen maken voor op de blog?
image
Dit is voor ons de pup die wij heel graag in ons gezinnetje een plekje willen geven. Nog een paar nachtjes slapen en dan weten we het zeker.
image
Ik zeg ware liefde!!
image
Dit is mijn hondje of misschien ook niet, we wachten het af. Duurt soms wel lang dat wachten 🙂
image
Ik ben nog steeds druk aan het sporten en daar hoort ook gezond eten bij. Deze lekkere pasta salade komt aanstaande zondag online.
image
Ook het ontbijt is gezond en lekker.
image
Uiteraard moet mijn haar ook netjes zijn.
image
Het leven van een blogger! Om 10 uur s’ochtends aan de champagne tijdens een kookworkshop in De Kookfabriek voor Magimix.
image
De workshop werd gegeven door sterren chef Moshik Roth.
image
Dit is ons resultaat. Perfect Roerei met kaviaar en hollandaisesaus.
image
Druk aan het sporten!! Op naar een gezonder leven.
image
Outdoor fitness is voor mij een nieuwe verslaving.

Foto’s van de B4men Barbershop:

image
De nieuwe producten van Apothecary 87.
image
Toffe metamorfose in de B4men Barbershop! Voor foto.
image
Na foto.
image
Strakke coupe en baard voor Joël.
image
Ook Mike ging weer met een strakke baard naar huis. Goede snor ook!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer