B4men gaat veranderen, maar hoe en wat?

Huh wat??? Wat lees je nu?? Wat staat er allemaal te gebeuren?? 

B4MEN GAAT VERANDEREN

De regels voor een blog worden steeds strenger en hier hebben Marie Louise en ik al een paar keer mee te maken gehad. In een zeer korte tijd hebben wij 2 keer een behoorlijk bedrag moeten betalen voor een foto die wij gebruikt hebben in het verleden. Wij zijn ooit begonnen met B4men als zijnde hobby en hadden totaal geen kaas gegeten van bepaalde regels. (nog steeds weten wij niet alles) Wij zochten onze foto’s via google afbeeldingen en gebruikte deze dan in onze artikelen, zonder bronvermelding toen der tijd. Tegenwoordig zetten wij altijd een bronvermelding bij een gebruikte foto. Nu schijnt het echter zo te zijn, dat een bronvermelding, niet altijd voldoende is. Wanneer dit wel voldoende is en waneer niet, is een ontzettend grijs gebied online.

Zoals jullie weten, verdienen wij met de blog niet heel erg veel. De ene maand is beter dan de andere maand, maar het is zeker nooit loon vervangend. Dit terwijl er wel voor 2 personen een fulltime baan qua werk in gaat zitten. De rekeningen die wij hebben moeten betalen, waren dus niet heel erg welkom zoals je kunt begrijpen. Dit artikel is niet om zielig te gaan doen, integendeel, want het heeft ons ook iets goeds gebracht. Marie Louise en ik zijn gaan nadenken wat wij met de blog willen gaan doen. 3 jaar hard werken gooi je natuurlijk ook niet zomaar weg. Daarbij vinden wij de blog veel te leuk om te mogen en kunnen doen voor onze lezers.

Wij hebben besloten om de blog nog persoonlijker te gaan maken. De week van B4men, een onderdeel op B4men wat de meeste lezers erg leuk vinden om te lezen, verschijnt voortaan ook echt iedere week. De laatste tijd merkte wij, dat we vanwege de drukte, vaak vergaten om foto’s te maken waardoor het artikel niet online kon komen te staan. Er komen meer reviews op de blog over baard en haar producten, meer recepten en nog meer blogs over verschillende dranken. Eigenlijk wordt dus alles meer, wat het leven van de man leuker en lekkerder maakt :-)! Iets wat we begin dit jaar beloofd hadden en wat we ook al zeker hebben waargemaakt, is dat jullie als lezers meer producten kunnen winnen. We merken dat dit zeer gewaardeerd wordt en voor ons is er niets belangrijker dan gelukkige lezers. Zonder onze lezers, zou B4men niet zijn waar het nu is.

Dan naar de kern van het verhaal! Een grote verandering die plaats zal gaan vinden, is dat er in onze artikelen meer eigen foto’s gebruikt zullen worden. Je zal mijn gezicht dus nog vaker gaan zien 😉 Het is voor ons heel belangrijk om meer eigen foto’s te gebruiken, om te voorkomen dat we dus meer onverwachte kosten voor onze kiezen krijgen. Nu denk ik dat dit de site misschien juist wel ten goede zal komen. B4men is geen online magazine maar een persoonlijke blog. Ik vind het leuk om jullie te laten zien wat de trends zijn en worden, maar ik vind het ook leuk om jullie mee te nemen in mijn persoonlijke leven en wat daar allemaal in gebeurt. Er zullen dus ook meer persoonlijke artikelen verschijnen en ik hoop dat ik daarmee jou als lezer mee kan nemen in ons leven.

Tips zijn altijd welkom! Is er iets wat je graag zou willen zien/lezen op B4men, laat dit dan vooral weten onderaan het artikel op de B4men Facebookpagina.

Wij gaan vol goede moed voor de volgende 3 jaar B4men en we hopen dat onze lezers dit avontuur samen met ons aan willen gaan.

image
Proost op de volgende jaren, die we hopelijk allemaal samen gaan beleven!

Help ons groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments
 • Blijft het onderdeel een outfit voor €100 wel bestaan?

  Vriendelijke groet Harm Geurts.

 • Hoi Jan-Willem,

  Wellicht kan je wel gebruik maken van stock-foto’s. Deze zijn vrij te gebruiken voor iedereen en, via google, prima te vinden.

  Suc6! en ga zo door!!

 • Beste harm,

  Zeker weten dat dit onderdeel blijft bestaan. Dit onderdeel vind ik ontzettend leuk om te doen en gelukkig maak ik hierbij alleen gebruik van eigen foto’s.

 • Beste Maarten,

  Vaak het nadeel voor mij is dat de gratis stock foto’s net niet hetgeen is wat ik nodig heb voor een artikel. Wel bedankt voor de tip!

 • Hallo Jan Willem,

  Mooi om te zien dat je het verhaal open en eerlijk deelt. Sterk ook, goede storytelling! Meteen een goede inleiding op de nieuwe koers. Gewoon doen, moet goed komen!

  Bij deze toch nog een stocksite die écht gratis foto’s heeft en behoorlijk van kwaliteit zijn: http://www.pixabay.com

  Succes met de nieuwe koers!

 • Beste Marcel,

  Bedankt voor de tip.
  We zijn altijd open en eerlijk geweest naar onze lezers. Dit vinden wij belangrijk, in goede en in slechtere tijden 🙂
  We gaan volle goede moed door met de site en aan de positieve reacties te zien moet dit helemaal goed gaan komen.

Written by Jan Willem Huffmeijer