MuziekMuziek

Vespa Sensazione, de lente geur voor mannen.

vespa-logo

Ja, echt waar je leest het goed! Vespa, die van de scooters?? Van Piaggio?? Ja die ja!! Vespa heeft vanaf eind Maart zijn eigen geur. Ik moet zeggen dat ik het ook echt heel goed bij elkaar vind passen, de vrolijkheid is volop aanwezig. De scooters van Vespa stralen speelsheid en toch klasse uit. Echt Italiaans dus en dat verwacht ik van de geur dus ook wel.

vespa

De Vespa Sensazione For Him

De verpakking begint al helemaal goed, het popart design is vrolijk en speels zoals je dat bij Vespa verwacht. Nu de geur zelf maar eens testen. Ik persoonlijk vind de Vespa Sensazione For Him verbazend lekker. Ik vind het geurtje er heel erg leuk uitzien, maar ik had niet verwacht dat hij zo lekker zou ruiken. De reden is eigenlijk niet helemaal eerlijk, dit soort geuren komen vaak te koop bij drogisterijen en kosten meestal niet zoveel geld. Deze geuren zijn vaak bedoeld voor een jonge doelgroep en inmiddels hoor ik daar niet helemaal meer bij. Toch vind ik het daarom juist leuk om jullie kennis te laten maken met deze echte lente geur. De opening van de Vespa Sensazione For Him is krachtig en fruitig met tonen van rabarber, appel en mandarijn. De frisse opening veranderd langzaam in een meer vurig hart met tonen van vijgenboom en lavendel. Iets wat ik heel erg lekker vind aan de Vespa Sensazione For Him is de zwarte thee geur die steeds meer naar bovenkomt. Het maakt deze geur bijna verslavend lekker. De basis van deze geur is voor patchoeli en ambrox en maken de geur verleidelijk.

image

Vespa Sensazione For Him

Zoals gezegd heeft deze geur mij echt in alle opzichten enorm verrast. Ook de prijs is erg leuk, € 22,50 is de prijs voor 50ml en dat vind ik echt spot goedkoop voor deze geur. Een nadeel die ik wel wil noemen is dat je merkt dat hij wel sneller weg is dan de duurdere geuren. Maar goed, ik vind dat je dat voor deze prijs ook mag verwachten.Ik vind de Vespa Sensazione For Him echt de moeite waard om eens te proberen.

Vanaf eind maart is de Vespa Sensazione For Him te koop bij de drogisterijen.

vespa 1

 

*dit is geen gesponsord artikel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer