Inspiratie mannenkapsels voor zomer en najaar 2017. 20 Top Kapsels voor mannen.

De vakantie is nu echt helemaal begonnen. Tijd om dit te vieren met een tof kapsel voor de zomer. Mannen die de blog volgen hadden dat kapsel allang natuurlijk, maar voor wie het heeft gemist zal ik nog even wat inspiratie geven. Deze keer wil ik je niet alleen maar de zomerkapsels voor mannen laten zien maar ook alvast wat inspiratie meegeven voor het najaar 2017. Het afgelopen najaar werden de kapsel voor mannen juist wat langer, maar dit najaar zie ik dit nog niet echt gebeuren. Wel zie je de bovenkant van de kapsels langer blijven en dit wordt dan losjes gestyled. Dus niet te strak met gel of pomade maar kies voor zachte producten met een matte finish. Heb je krullen, laat deze dan zien! Niet helemaal plat gekamd maar juist je haar laten krullen. Zeker wanneer je de zijkanten kort heb opgeschoren geeft dat een stoer effect. Voor mannen zonder krullen is het kapsel ook kort aan de zijkanten en wordt de bovenkant los gedragen. De bovenkant van het kapsel sluit niet aan op de zijkant van het kapsel, wat een stoerder effect geeft. Ik zal binnenkort voor een filmpje zorgen, waarin ik laat zien hoe je zo’n kapsel moet stylen. Voor nu moeten jullie het met de foto’s doen van deze 20 mannenkapsel.

20 mannenkapsels voor zomer en najaar 2017

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer