MuziekMuziek

Een goede sportprestatie begint in bed.

Nee, het is niet wat je denkt! Ik ga het vandaag niet over sex hebben.. al zou ik dit onderwerp ook prima kunnen inpassen. Vandaag heb ik het over een goede nachtrust. Ik ben de afgelopen maanden flink aan het trainen geslagen en ik sport nu een aantal maal per week. Met alleen maar sporten en gezond eten vergeet je een heel erg belangrijk ander punt als het om een gezonde levensstijl gaat. We staan er bijna nooit bij stil maar een goede nachtrust is van levensbelang. Niet alleen voor sporters is een goede nachtrust belangrijk maar ook voor mannen die veel zorg aan het uiterlijk besteden. Een goede nachtrust zorgt voor een gezonder lijf en een goed humeur en daar wordt iedereen mooier van.

Het matras van Matt Sleeps

Ik kreeg pas de kans om een review te maken over een matras van Matt Sleeps. Dit leek mij erg tof om ook eens deze kant van beauty en sport te belichten. Daarbij konden wij thuis ook wel een nieuw matras gebruiken. Vanwege de verschillen in wensen tussen Marie Louise en mij, is deze nog niet vervangen. Wij slapen al jaren op een matras wat eigenlijk niet meer goed is en waardoor wij allebei vaak wakker worden met pijn in onze rug. Dus laat maar komen dat Matt Sleeps matras. Eens kijken of hij onze verschillen kan oplossen. Verschillen..verschillen welke verschillen bedoel ik dan? Ik ben iemand die houd van het lekker wegzakken in je matras, maar Marie Louise daarentegen houdt juist van een harder matras. Ze ligt nog net niet op de grond! Je kan begrijpen dat het lastig is om dan een matras uit te zoeken.

De bezorger komt met een grote doos aan de deur. Bij Matt Sleeps hoef je niet te kiezen. Zij hebben één matras, uiteraard is deze er wel in verschillende maten. Wij hebben één van de grootste matrassen (180 x 200) gekozen. Whahaha ondanks dat we allebei niet zo groot zijn, vinden we het heerlijk om de ruimte te hebben in bed. Super makkelijk, het matras werd geleverd in een grote doos waarin het matras zit opgerold. Om het matras verder uit te pakken moet je hem alleen maar uitrollen en op zijn plek te leggen. Ideaal dus. Oké, onze slaapkamer is niet heel groot (zeg maar piepklein) en het is dus niet zo makkelijk als bij Matt Sleeps zelf op de site. Een kwartiertje na binnenkomst ligt het matras op zijn plek en kunnen we neerploffen om te kijken wie van ons het gelukkigst gaat worden op dit matras.

Onze nachtrust op het Matt Sleeps matras

Plof! wauw dit ligt heerlijk roep ik gelijk! Het lijkt erop dat ik mijn zin ga krijgen. Heerlijk wegploffen….Maar na een paar tellen lijkt het erop dat het matras wat steviger gaat worden. Het matras is opgebouwd uit 3 verschillende lagen: Latex, Traagschuim en Koudschuim. Het voordeel van deze combinatie is dat wij alleb gaan krijgen wat we graag willen. In het latex en traagschuim zak je lekker weg en het koudschuim geeft stevigheid. Marie Louise krijgt haar stevigheid en ik krijg het gevoel van wegploffen. Wij slapen inmiddels al een aantal weken op het matras en wij zijn er beide nog steeds weg van. Ja, wij mogen het matras (gelukkig) houden in ruil voor deze review. Dit doet echter niets af aan de geloofwaardigheid van onze review en twijfel je wel… dan kan je het matras kosteloos 100 dagen uitproberen in je eigen bed.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer