MuziekMuziek

Volvo Reality Road gaat verder.

Afgelopen week heb ik jullie al geattendeerd op een leuke serie “de Volvo reality Road”. Over de zangeres Mapei die een roadtrip gaat maken met een Volvo truck door Europa en gelijktijdig in alle landen die zij bezoekt een gedeelte van haar nieuwe videoclip gaat opnemen. Wil je weten hoe het verhaal in elkaar steekt klik dan hier voor het artikel van vorige week.

Volvo-Trucks-Mapei-Reality-Road

Het verhaal van de Volvo Reality Road gaat nog verder

Wil jij nog meer zien van de serie? Ik hier de volgende afleveringen voor je op een rijtje gezet:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer