MuziekMuziek

Lexus maakt vliegend skateboard

Vet, Cool, Gaaf en kicken!!!!

De jongens droom wordt werkelijkheid, het zwevende skateboard uit de Back to the Future film is gebouwd. Dertigers en veertigers kunnen zich vast deze filmreeks nog wel herinneren. In de deel 2 van Back to the Future, ontsnapt Marty McFly op een zwevend skateboard aan zijn belagers.

 

 

Ontzettend gaaf bedacht, zeker voor die tijd, maar het was natuurlijk niet in het echt verkrijgbaar. Daar komt misschien binnenkort wel verandering in. Lexus heeft namelijk een Lexus Hoverboard ontworpen. De Hoverboard heeft een toplaag van bamboe en is voorzien van een ‘spindel’ grille. Deze grille is echt kenmerkend voor Lexus. Door speciale magneten en zogeheten supergeleiders die gekoeld worden door vloeibaar stikstof, vandaar de rook uit het board, maakt Lexus het mogelijk om een “vliegend skateboard” te maken.

 

 

Dit is wat Lexus zelf zegt:

Mark Templin, Executive Vice President van Lexus International: “Bij Lexus dagen we onszelf voortdurend uit. We zoeken continu de grenzen op van wat mogelijk is. Dit gecombineerd met onze passie voor design en onze expertise hierin, heeft geleid tot het project Lexus Hoverboard. Het is het perfecte voorbeeld van wat je kunt bereiken als je technologie, design en verbeelding met elkaar combineert.”

Vroeger als klein mannetje en als iets groter mannetje 😉 heb ik heel veel geskateboard(is dat een Nederlands woord?) en deze Hoverboard zou ik echt super graag een keertje willen uitproberen. Helaas voor mij is de Hoverboard (nog) niet verkrijgbaar, het is namelijk een concept en word nog verder uitgebreid getest.

Lexus_Hoverboard_2-Lexus-Blog
Lexus Hoverboard
Lexus_Hoverboard_3-Lexus-Blog
Lexus Hoverboard

 

Dit is niet gesponsord, maar vind ik echt super gaaf bedacht!

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer