MuziekMuziek

De Stylish Range Rover Evoque

Yes! daar is weer een auto blog. Deze keer heb ik een week mogen rijden in de meest stylish auto tot nu toe, de Range Rover Evoque. Wie goed heeft opgelet, heeft deze wagen al eerder op de blog gezien als achtergrond voor andere mooie foto’s.

evoque 2

De Range Rover Evoque

Deze keer niet de meest luxe uitvoering die er is, maar ook zeker geen instap model. Het model wat ik heb gereden is de 2.2 TD4 automaat Prestige. Zoals gezegd is dit wel één van de meest stylish auto’s van deze tijd. Ik kreeg vooraf al heel erg veel reacties van mannen, maar ook zeker van vrouwen, toen zij hoorde dat ik met deze auto ging rijden. De uitstraling en de aantrekkingskracht van deze auto is dus heel groot. Super natuurlijk, maar daar moet je ook wat voorzichtig mee zijn. Ik heb gemerkt dat bij mij en ook bij mijn vrouw de verwachting van deze auto daardoor zo groot was, dat hij eigenlijk alleen nog maar kon tegen vallen. Ik moest dus eerlijk gezegd ook best wel even schakelen toen ik vanuit de Jaguar in de Range Rover stapte. Het is natuurlijk allemaal wat grover en minder verfijnd. Wel een heel mooie optie was het grote panorama dak, deze geeft een groot ruimtelijk gevoel.

evoque 3 evoque 4

Het Rijden met de Range Rover Evoque

Het rijden met de Evoque is net zoals bij het interieur minder verfijnd als dat ik had verwacht. Hij voelt voor een toch niet zo heel grote auto wel heel groot aan. De één vindt dit positief, de ander misschien negatief. Waarschijnlijk is mijn perceptie van de auto vooraf verkeerd geweest en is de Evoque veel meer terreinauto als dat wat zijn looks doen vermoeden. Na een aantal dagen in de Evoque gereden te hebben gingen we steeds meer aan elkaar wennen en kwam de lol zeker terug. De auto biedt voor een jong gezin genoeg ruimte, zonder dat de auto heel groot is. Ook in de stad komt de Evoque makkelijk mee. Ik zou de Evoque niet zo snel als mijn enige auto aanschaffen, maar als ik genoeg gespaard heb (hahahaha 😉 ) is het wel een prima tweede auto. De prijs van deze Evoque €64.300,- de Evoque is er al vanaf €45.500,-

image image image image

Is de Range Rover Evoque B4men.nl

De hamvraag is deze auto B4men.nl? Eerlijk is eerlijk, qua looks 100%, rijdend toch iets minder. Tegenwoordig kopen mensen steeds vaker hun auto op zijn ‘looks’. Dit omdat men meer kleinere stukken rijdt en wanneer je wel veel op de weg zit, dan sta je steeds vaker stil vanwege een file. Als je wilt fileflirten, dan is dit wel een auto waarmee je menig vrouwenhart op hol brengt.

Cijfer B4men voor de Evoque: 6,5

evoque 5

evoque 1 Evoque

Foto’s 1,2,3,8,9,10 zijn gemaakt door Ingmar Timmer.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer