Volvo Reality Road

Film en series recensies / reviews

Ik ben als B4men.nl gevraagd om jullie een gaaf project te laten zien. Uiteraard sta ik daar voor open mits het mij aanspreekt. Het gaat hier om een bijzonder project waarin een aantal verschillende uitdagingen zitten. In het project zit muziek, film, drama en een dikke Volvo Truck.

Het project: Reality Road

De opkomende zangeres Mapei, in Nederland bekend met het nummer Don’t Wait, is gevraagd om samen met een goede vriendin een road trip te maken van negen dagen door zes verschillende landen. Makkie zou je denken. Niet helemaal waar. Het is de bedoeling dat zij samen in de road trip een video clip gaan schieten voor een nieuw nummer van Mapei. Speciaal voor de road trip heeft Volvo de nieuwste en veiligste truck, de Volvo FH beschikbaar gesteld. Uiteraard voorzien van de beste Chauffeur ter wereld Jens Karlsson. Kortom de beste ingrediënten voor een mooie trip, maar zijn dat ook de beste ingrediënten voor een goede video clip?

Bekijk hier de eerste aflevering:

Liefde veranderd alles

Na het zien van de eerste aflevering was de boodschap voor mij duidelijk. Als je zo’n project wilt laten slagen dan moet je alles met liefde doen. De laatste zin waarmee Mapei afsluit nadat zei het voor elkaar kreeg om Truckers te laten dansen in de clip met een aantal dragqueens zegt dan ook alles “everything changes with love”.

adv.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer