MuziekMuziek

Verzorgingsproducten voor de man marketing trucje????

Jan Willem en Marie Louise

Verzorgingsproducten voor de man, echt?!? Zijn mannen huidverzorgingsproducten een marketing trucje of is er daadwerkelijk een verschil tussen de vrouwen en de mannen  huidverzorgingsproducten???? In dit artikel ga ik eens kijken of we worden genept of dat er echt een serieus verschil zit tussen mannen en vrouwen verzorging.

Verzorgingsproducten voor de man een marketing trucje

We gaan eens kijken of de mannenproducten ook echt wel mannenproducten zijn. Worden we niet gewoon genept met een ander geurtje of kleurtje. Nee mannenproducten zijn geen marketing trucje, de mannenhuid vraagt wel degelijk om andere verzorgingsproducten. Dit omdat simpelweg onze huid heel anders is dan die van de vrouw.

De mannenhuid is echt anders dan die van een vrouw

Maar wat is er dan zo anders aan onze huid…zie hieronder de grootste verschillen:

  • meer gezichtsbeharing(lijkt me duidelijk)
  • de mannenhuid is 22% dikker
  • wij hebben minder rimpels, echter zijn ze wel dieper
  • meer zweetafscheiding: kan zorgen voor een droge huid
  • grotere talgklieren: kan zorgen voor een vette huid

Deze verschillen zorgen ervoor dat er vandaag de dag echt speciaal producten zijn voor de man.

Verzorgingsproducten voor de man zijn ook anders 

Wat maakt het dat deze producten zo anders zijn dan hoor ik je vragen???

Als eerste de geur, er moet natuurlijk wel een” mannelijke” geur aan het verzorgingsproduct zitten. Ook wil ruim 79% van de mannen dat het product snel intrekt en geen vette laag achterlaat. Daarbij zijn de verhoudingen van de bestandsdelen anders dan bij de vrouwenverzorgingsproducten, waardoor het beter zijn werk kan doen voor onze huid.

Stel ik gebruik toch vrouwenproducten??

Kan het kwaad om de dagcreme van je vrouw/vriendin te gebruiken? Nee natuurlijk niet…beter je huid met iets verzorgen dan met niets, echter zal de werking dus minder zijn. Ook voor jezelf is het prettiger om een “mannen” product te gebruiken, aan de dagcreme van je vrouw zit een vrouwelijke geur en zeg nou zelf daar willen wij toch niet naar ruiken!!

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hele hoop verzorgingsproducten speciaal voor de man die gewoon verkrijgbaar zijn bij je lokale drogist.

* Nivea for men

* L’oreal men expert

* Dove men care

* Biotherm Homme

overall met camokleuren gecombineerd
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer