MuziekMuziek

Dit zijn de meest geschikte beauty behandelingen voor mannen in de zomer

In de zomer willen niet alleen vrouwen er op hun best uitzien en zich goed voelen; ook mannen moeten de tijd nemen om zichzelf te verwennen met gezichtsbehandelingen! Of je nu op zoek bent naar een manier om er beter uit te zien en je beter te voelen, of je probeert gewoon je huid te beschermen tegen de harde UV-stralen van de zon, er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor mannen die kunnen helpen een gezonde, jeugdige gloed te krijgen. Van Botox tot gezichtsmassage en pedicure, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Dus als je op zoek bent naar een manier om in topconditie te zijn deze zomer, dan hebben wij de beste zomer-checklist voor jou!

1. Botox


Botox is een populaire keuze onder zowel mannen als vrouwen om rimpels te voorkomen en de huid te verjongen. Botox werkt door kleine gezichtsspieren tijdelijk uit te schakelen waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitzien. De effecten kunnen enkele maanden aanhouden en regelmatige onderhoudsbehandelingen zijn nodig om rimpels te voorkomen.

2. Waxen

Lichaamshaar hier en daar hoort bij mannen, maar overmatige beharing kan in de zomer soms warm zijn en gaan zweten. Denk aan boven de billen, de schouders en rug. Door te scheren krijg je stoppels dus waarom niet gewoon de boel laten waxen? Bovendien ben je er dan voor een langere periode vanaf en de pijn valt echt mee.

3. Bindweefselmassage van het gezicht


Een bindweefselmassage van het gezichtsweefsel is een geweldige manier om te ontspannen en de bloedsomloop in het gezicht te bevorderen. Regelmatige massages kunnen wallen en rimpels helpen verminderen en kan zelfs de collageenproductie helpen verbeteren.

4. Pedicure


Piekfijn van top tot teen. Met de zomerse temperaturen komen de slippers vaak snel de kast uit. Slippers zijn heerlijk, maar alleen als je voeten het toelaten. Geef daarom naast je gezicht je voeten ook wat liefde. Geef je teennagels een opfrisbeurt, laat je eelt verwijderen en geef je voeten en all over hydratatie. Zo ben je slipper en summerproof. 

5. Peeling:

Een peeling kan helpen rimpels glad te strijken, acne littekens te verminderen en de huidtint te egaliseren. Afhankelijk van de gewenste resultaten kan een peeling worden gebruikt om de teint te verhelderen, te verlichten of te egaliseren. Peelings zijn er in verschillende sterktes. In de zomer is aan te raden een milde peeling te ondergaan en altijd een zonnefactor te dragen na de behandeling. 

Dit zijn slechts een paar van de beste behandelingen voor mannen in de zomer. Wees dus niet bang om deze zomer wat tijd voor jezelf te nemen en een van deze behandelingen te proberen om jezelf helemaal summerproof te maken. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer