MuziekMuziek

Trainer wordt getraind, scheertraining.

Je bent nooit uitgeleerd

Het trainen van jezelf is het leukste wat er is, je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ook als je zelf het idee hebt het aardig in de vingers te hebben, het kijken naar een andere vakman zorgt voor nieuwe inspiratie.

jan heideman

 

Scheertraining bij Jan Heideman

DSC02275
Jan Heideman Haarlem
DSC02280
Jan Heideman Haarlem

Deze training was een kado van mijn vrouw (nog bedankt). Afgelopen maandagavond heb ik samen met Charrel (model) een avond les gehad van de meester barbier Jan Heideman. Jan Heideman heeft een bijzondere kijk op het ambacht van het barbier zijn. Het scheren is voor Jan Heideman ontstaan uit een pure passie en hobby voor het scheren. Het knippen heeft Jan Heideman nooit gedaan en dat maakt denk ik de passie nog intenser. Jan Heideman heeft het ambacht geleerd van echte Italiaanse vakmannen, ook het temperament heeft hij daar duidelijk meegekregen hahaha. Zijn gevoel voor tijd is ook op zijn Italiaans, cursus duurt officieel van 19.00 tot 21.30, echter werd het 23.30 en als het aan Jan Heideman gelegen had duurde het nog langer hahaha. Maar wat is het toch een vakman…..zoveel kennis en ervaring. De ambiance van zijn zaak  is geweldig, hij zit in een heel mooi oud pand op één van de mooiste plekjes van Haarlem, de mooie antieke meubels en stoelen bij Jan Heideman zorgen ervoor dat je al snel het gevoel hebt terug in de tijd te stappen.

Scheren is een geweldig ambacht wat ik zelf met veel liefde en passie uitvoer. De totale overgave van de man die wordt geschoren, die zijn lot in jou handen durft te leggen. Om deze man dan niet teleur te stellen en hem een onvergetelijke ervaring te bezorgen vind ik het mooiste van mijn vak. Als je deze man dan kan bijstaan met kennis over zijn huid en eventuele problemen en daar een goede oplossing voor weet, dat maakt dat hij graag naar jou terug komt. Daarom is trainen zo waardevol, het opdoen van kennis is voor de man die bij jou op de stoel komt van onschatbare waarde.

 

DSC02306
Scheertraining met Jan Heideman
DSC02318
Scheertraining met Jan Heideman
DSC02320
Scheertraining met Jan Heideman
DSC02323
Scheertraining met Jan Heideman
DSC02332
Trainer wordt getraind
DSC02337
Trainer wordt getraind
DSC02342
Trainer wordt getraind
DSC02343
Trainer wordt getraind
DSC02344
Trainer wordt getraind

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer