MuziekMuziek

Blog of column, dit ben ik.

Blog voor mannen

DSC01871
Blogger Jan Willem

Ik ben alweer een halfjaar met mijn blog voor mannen bezig en hoe…..de site gaat echt als een speer!!! Natuurlijk  is er echter altijd ruimte voor verbetering. Binnenkort komt er een nieuwe lay-out (voor april). Maar wat er vooral gemist werd is een stukje van mijzelf. Tja, daar ben ik eens goed over na gaan denken…. hoe krijg ik een stukje van mijzelf in de site zonder dat het oeverloos geleuter wordt. Ik ben met een leuke oplossing gekomen, wat als ik ongeveer twee maal per maand een leuk stuk schrijf over de dingen die mij bezig houden. Op deze manier kan ik wat meer van mijzelf laten zien en wat mij zoal bezig houdt en wanneer een lezer hier niet op zit te wachten kan hij dit bericht gewoon lekker overslaan. Kortom een leuke en waardevolle toevoeging op de Blog dacht ik zo.

Hoe persoonlijk wil je het hebben???

Ik zal mijn lezers graag meer over mijn leven vertellen maar dat komt later zeker goed. Ik zal jullie eerst eens vertellen wie ik ben. Tja dat is al lastig zat….hahaha. Ik ben in het bezit van twee karakters die zeker van elkaars bestaan weten. Net niet helemaal gek dus. De tweestrijd in mij is heel makkelijk uit te leggen. Ik ben actief en sportief maar ook verschrikkelijk lui…(kan mijn vriendin bevestigen hahaha). Ik ben heel eerlijk en open, maar kan ook heel goed rustig in een hoek staan en de kat uit de boom kijken. Mijn passie ligt in het kappersvak, waar ik moet praten en heel veel met mensen bezig ben. Een net zo’n grote passie is mijn groentetuin (vanwege de drukte met de site ben ik er dit jaar echter mee gestopt), waar ik geen mensen zie en met mijn handen ik de vette klei mag zitten. Met deze twee karakters heb ik altijd te maken en ik moet zeggen het gaat mij goed af om ze allebei de ruimte te geven. Leuk zijn ze alle twee wel hoor al zeg ik het zelf….hahaha. Nu weten jullie een beetje hoe ik in elkaar steek, dat zal in de volgende columns alleen maar meer worden.

Groeten Jan Willem Huffmeijer www.b4men.nl De blog voor mannen!

b4men logo uit
Lifestyle Blog voor mannen.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer