MuziekMuziek

Suavecito Pomade wat zijn de verschillen en hoe gebruik je het?

pomade, wat zijn de verschillen

Suavecito Pomade, wat zijn de verschillen en hoe gebruik je het? Deze vraag krijg ik bij mij in de Barbershop bijna iedere dag wel. Tijd voor mij dus om iets meer over dit merk te vertellen.

Suavecito Pomade 

Suavecito is een merk afkomstig uit Amerika. Het is daar ontstaan in de crisis met het idee om een goed product te maken voor in je haar, dat ook nog betaalbaar moet zijn. Nu is betaalbaar natuurlijk wel een relatief begrip. Wat voor de één betaalbaar is, is voor een ander een rib uit zijn lijf. Suavecito zit met een verkoopprijs vanaf 16,95 boven de prijs van een gemiddeld product uit de drogisterij. Echter is de kwaliteit wel echt beduidend beter. Hierdoor heb je minder nodig en doe je dus langer met je product. Uiteindelijk is het dus eigenlijk helemaal niet zoveel duurder. Ik adviseer mijn klanten daarom altijd om niet alleen maar naar de prijs van een product te kijken maar ook naar de kwaliteit.

Suavecito Pomade wat zijn de verschillen

De reguliere pomade van Suavecito is in twee sterktes verkrijgbaar. Een Original Hold en een Firme Hold. De naam zegt het al, de Firme Hold heeft een sterkere “hold” in het haar. Je kapsel blijft steviger in model zitten. Beide pomades van suavecito zijn op waterbasis en dus (gelukkig) goed uit te wassen met een shampoo. Voor veel mannen is dit wel een pluspunt. Niet iedereen houdt van het het gevoel van vet haar. Deze pomade geeft redelijk veel glans aan je kapsel.

De pomade kan in zowel droog als nat haar gebruikt worden. Voor veel stevigheid is het belangrijk dat je hem aanbrengt op droog haar. Hoe droger het haar, hoe steviger de hold zal zijn. Wil je echter veel meer glans? Maak dan je handen een klein beetje nat en verdeel dit over je kapsel. Gebruik niet teveel water! Hierdoor zal de stevigheid van de pomade juist achteruit gaan. Doordat het product op waterbasis is, lost het product dus ook op door water. Wil je een wetlook effect en minder stevigheid? Breng dan de pomade juist wel aan op vochtig haar.

pomade, wat zijn de verschillen

De geur van Sauvecito Pomade 

De geur van de Suavecito pomade heeft een aangename frisse en redelijk neutrale geur. Het heeft een klein beetje iets weg van Coca Cola. Schrik hier niet van, want het is niet storend, integendeel. Zeker vrouwen vinden het product vaak lekker ruiken. Win-win situatie. Er is ook een Suavecito Pomade Matte. De naam zeg het eigenlijk al, deze pomade geeft je kapsel een matte finish. Deze pomade kan je gebruiken als je een natuurlijkere look wilt creëren. 

Kapsel maken met Suavecito Pomade

Mijn haar gestyled met Suavecito

 

Wil jij deze Suavecito Pomade ook eens proberen? De Pomade is uiteraard bij ons in de B4men Barbershop te koop maar ook in onze B4men Webshop. Wij verkopen zowel de Suavecito Pomade Original als de Suavecito Firm Hold

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer