MuziekMuziek

Natuurlijke mannenkapsels najaar 2019

Mannenkapsels najaar 2019

Mannenkapsels najaar 2019. We moeten er nog even helemaal niet aan denken. Toch staat het najaar voor de deur. Tijd om ons af te vragen welk mannenkapsel we gaan dragen in het najaar 2019. De zomerkapsels voor mannen waren vooral heel kort en hierin zagen we vooral de crop heel veel gedragen worden. Ondanks dat we de afgelopen jaren zijn getrakteerd op heel mooi weer in het najaar, lijkt het erop dat we onze mannenkapsels weer langer gaan dragen. Dus wil je er super hip bijlopen dit najaar, dan moet je in overleg met je kapper / barbier je kapsels weer wat langer laten groeien.

Natuurlijke mannenkapsels iets langer dit najaar

De lengte van de kapsels word dus weer wat langer van het najaar. Maar dat zegt nog niet zoveel over de stijl van het kapsel. De afgelopen jaren zijn we van strak naar natuurlijk gegaan. Dit blijft dit najaar! De kapsels voor mannen blijven dus lekker los en natuurlijk gedragen. Whahaha ik zou dus eigenlijk gewoon een artikel van vorig jaar kunnen copy pasten? Nee, niet helemaal. Waar we de afgelopen jaren ons kapsel naar voren zijn gaan dragen, zie je dat we het haar weer naar achteren gaan dragen. Er komt een soort van natuurlijke lok in het kapsel. De zijkanten van het herenkapsel worden kort opgeschoren, wat het kapsel wel een stoer en mannelijk uiterlijk geeft.

Welke producten gebruik je in dit mannenkapsel?

De producten die je gebruikt voor dit kapsels zijn gelukkig niet heel veel anders dan de producten die wij al gebruikte. Dit scheelt ons weer de aanschaf van allemaal nieuwe producten! Voor het mannenkapsels najaar 2019 zijn producten als clay, paste en sea salt spray onmisbaar. Om je haar goed in model te krijgen is het belangrijk goed te wassen met shampoo. Vervolgens droog je het met een föhn en wanneer je kapsel droog is föhn je het nog even koud na! Dit zorgt ervoor dat je kapsel zich vastzet in het haar. Vervolgens doe je een heel klein beetje stylingproduct in je haar. Gebruik echt niet te veel anders wordt je haar alleen maar zwaar en ben je het natuurlijke alweer kwijt. Was de komende dagen je haar alleen maar met water uit en doe pas op dag 3 weer shampoo in je wasritueel. Je zal merken dat je dan nog minder product nodig hebt en je look nog natuurlijker oogt.

Inspiratie voor mannenkapsels najaar 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer