MuziekMuziek

Remington MB7000 T-series baardtrimmer. Review B4men

remington mb7000 t-serie baardtrimmer is erg handig is erg handig om zelf je baard mee te trimmen

Remington MB7000 T-series baardtrimmer. Yes! Ik mag weer een toffe review doen van een baardtrimmer. Deze keer kwam hij echt goed van pas omdat ik in de “Corona tijd” mijn baard heb laten groeien. Ik kwam van een redelijk korte baard en heb besloten weer eens te gaan voor een grote baard. Gewoon volle bak laten groeien is niet de beste optie en zeker niet wanneer je als barbier in een barbershop werkt. Daarom kwam deze review als geroepen. Ik had serieus werk voor deze Remington trimmer. Ik ga aan de slag met de Remington MB7000 T-series baardtrimmer.

Remington MB7000 T-series baardtrimmer review

De Remington MB7000 T-series baardtrimmer is de nieuwste baardtrimmer van Remington. Deze baardtrimmer is uitgerust met een zogeheten T-Blade. Dit wil zeggen dat de scheerkop breder is dan de behuizing eronder. Het zorgt voor een beter zicht op waar je de scheerkop neerzet tijdens het werken. Ook kan je de verschillende scheerkopjes op twee manieren op de trimmer zetten. Dit zorgt voor nog meer vrijheid en preciezer scheren / trimmen. De trimmer is licht maar wel heel solide. Ook het wisselen van de scheerkopjes gaat strak en zonder problemen. Gelukkig zijn de meegeleverde opzetstukjes stevig te bevestigen en voelen ze niet scherp op je huid. De opzetstukken klik je makkelijk op de scheerkop en je kan tot 15mm lengte scheren en trimmen. Naast de brede scheerkop is er ook een klein / smal kopje wat ideaal is voor je neusharen, mondhoeken en precisie stylen van je baard.

Werken met de Remington MB7000 T-series baardtrimmer

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien, is het erg makkelijk werken met deze baardtrimmer. Zelfs in een grote baard kan ik er heel fijn mee werken. Wat de trimmer ook heel fijn maakt, is dat hij 100 % waterdicht is. Daardoor kan je hem wassen na het gebruik en je kan hem eventueel onder de douche gebruiken als je wilt. Super handig is de meegeleverde etui zodat je hem heel gemakkelijk kan meenemen op reis. Ik ben erg enthousiast over de Remington MB7000 T-series baardtrimmer. De prijs van € 69,95 is in mijn ogen dan ook heel erg redelijk. Voor de snelle beslissers heeft Coolblue een cashback-actie lopen van € 20,- via deze link. Zo krijg je een hele mooie trimmer voor een hele mooie prijs.

Specificaties van de MB7000 T-Series:

 • Goed zicht op je baard en waar je trimt met de T-Blade 
 • Met dubbel omkeerbare T-snijbladen kun je gemakkelijk de trimhoek aanpassen voor meer controle
 • 30 mm T-Blade snijdt tot 0.4mm voor strakke korte precisie, randen en details
 • De hoogwaardige motor snijdt moeiteloos door alle haartypes, ook de dikste baarden
 • 7mm brede precisie snijblad voor de fijne details zoals bakkebaarden 
 • 1x verstelbare kam met trimlengtes (1mm – 5mm), verstelbaar per 0,5mm
 • 6x vaste kammen 1,5mm, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 15mm
 • Snoerloos gebruik tot 60 minuten
 • 4 uur oplaadtijd
 • LED stroomindicator
 • 100% Waterproef
 • Premium reisetui
 • 3 jaar + 1 extra garantie (registreer je product online voor 1 jaar extra garantie)

Opzoek naar andere reviews van Remington producten op de blog check ze hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer