MuziekMuziek

Scheren met de producten van Edwin Jagger.

Scheren kan je op veel verschillende manier doen. Toch blijft het veel lekkerder scheren als we er de tijd voor nemen en werken met mooie producten. Natuurlijk zijn we allemaal opzoek naar het geheim van de beste scheerbeurt ,hier vertel ik je alles over deze behandeling. Deze keer wil ik jullie mee laten kijken met een mooie traditionele Engels merk, Edwin Jagger. Natuurlijk zal ik de producten ook reviewen.

edwin-jagger

Edwin Jagger

Engeland is in mijn ogen het land van tradities en ook als het om mannenverzorging gaat. Scheren is een groot ding in Engeland en dit nemen ze heel erg serieus. Traditie’s qua producten en merken worden van vader op zoon doorgegeven. Edwin Jagger is een familie bedrijf waar ze hele mooie verzorgingsproducten maken en inmiddels verkopen over heel de wereld. Edwin Jagger is een merk voor het totale scheren. Zij verkopen van pre-shave creme tot aan het scheermes. Ik heb een brede range producten gekregen om voor de blog te reviewen.

Mijn producten van Edwin Jagger

 

DSC04581

Pre-Shave Lotion Edwin Jagger, een goede pre-shave creme mag echt niet ontbreken in een goed scheerritueel. De pre-shave crème van Edwin Jagger is erg fris en geeft een verkoelend effect. De geur is ook erg pepermuntig, ikzelf vind hem iets te qua geur. Ik ben zelf van de iets subtielere geuren omdat de scheerzepen vaak wat zachter zijn in geur, het is dan zonde als de pre-shave de overhand heeft. De substantie is wel erg lekker, niet vet maar wel dik en stevig genoeg om een goede beschermende laag te maken.

DSC04676 DSC04677

 

Tradition Shaving Soap Edwin Jagger, ik kreeg twee geuren om te reviewen de Aloe Vera en de Sandelwood. Waar ik de pre-shave te sterk vond zijn deze weer net iets te subtiel qua geur. Zeker als barbier geef ik mijn klanten een relaxte beleving en geur is hier heel erg belangrijk bij, het is dus wel handig als er een goede geur aan zit. Deze scheerzeep moet je klaar maken met een kwast en dit deed hij erg goed, ik kreeg een erg mooi en vol schuim. Dus op het belangrijkste punt doet de zeep goed zijn werk.

DSC04592 DSC04605

 

Premium Shaving Cream Edwin Jagger, Voor de mannen die geen kwast gebruiken of geen zeep willen maken is deze cream een uitkomst. Een drupje in de kwast en opschuimen, of met de vingers op het gezicht aanbrengen. Bijzonder vond ik de geur van Limes & Pomegranate, ook nu weer iets te subtiel maar wel erg aangenaam. De cream is rijk en erg prettig in het aanbrengen. Een goede vervanger voor de zeep maar ik als barbier zal niet voor cream kiezen omdat het een compromis is tussen tijdgebrek en kwaliteit en ik vind het nemen van tijd het belangrijkste tijdens het scheren.

DSC04664DSC04671

 

Moisturising Aftershave Lotion Edwin Jagger, Een erg prettige lotion die ik echt een aanrader vind. De geur van Aloe Vera is nu perfect subtiel en er blijft een prettige zepige geur achter. De lotion verkoeld en je voelt hem direct de huid verzorgen en intrekken. Er blijft een licht laagje achter die absoluut niet vettig aanvoelt. Voor mannen met een gevoelige huid is dit product een uitkomst.

DSC04660 DSC04662

 

Alle producen voor de review zijn gemaakt met natuurlijke producten en vrij van parabenen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer