MuziekMuziek

Mijn haar in model met de Corleone Sticky Stuff. Review B4men

Welk stylings product past nu bij welk kapsel, ik krijg deze vraag bijna 100 keer per dag op de mail. Ik vind het zeker niet erg om als vraagbaak gebruikt te worden en ik geef jullie graag een zo goed mogelijk advies. Ik heb besloten om dus de komende tijd wat meer producten gaan reviewen op B4men.nl.

DSC04934

Corleone Sticky Stuff

Dit product is ontwikkeld door de New York Barbershop uit Rotterdam. Een te gekke barbershop waar je zeker een keer geweest moet zijn wanneer je houdt van een jaren 30 style barbershop. Het is mooie, nette en meer klassiekere shop dan de meeste barbershops van tegenwoordig. Maar goed, terug naar de Sticky Stuff. De Corleone Sticky Stuff is een glanzende pomade maar wel op waterbasis. Deze pomade is ondanks zijn glas niet vet en je wast het dus makkelijk uit je haar. De pomade heeft een goede hold en hier kan je dus prima de pompadours en de strakke gentleman kapsels mee maken. De pomade heeft een aparte structuur en is een beetje doorzichtig. De geur van de pomade is heel neutraal en fris, wel mannelijk. De Sticky Stuff blijft gedurende de dag prima zitten. De pomade is van het begin af aan gelijk sterk en ‘sticky’ en stijft in het haar niet heel veel verder op. Ikzelf vind deze Corleone Sticky Stuff echt wel onderscheidend ten opzichte van de vele pomades die er te koop zijn.

DSC04935 DSC04937

Mijn Kapsel met de Corleone Sticky Stuff

DSC04898 DSC04897 DSC04903

Zo maak ik mijn Gentleman Kapsel met de Corleone Sticky Stuff

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vind vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook niet de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Hallo,
    Ik heb dit product laatst ook aangeschaft en het is zeker GEEN miskoop. Ik ben zelf ook zeer tevreden over het product. Bedankt voor de goede review.

    Alex

Written by Jan Willem Huffmeijer