MuziekMuziek

Mannen kapsel van de maand november. B4men kapsels trends 2015 / 2016

Het mannen kapsel van de maand? Ja zeker, het wordt een nieuw onderdeel van B4men. Ik heb eens goed gekeken wat het allerbeste onderwerp is op de blog en eerlijk is eerlijk, het draait om kapsels. Dat kan natuurlijk ook niet anders als barbier. Ik moest hier dus echt maar eens iets als vast onderdeel mee gaan doen. Het wordt de nieuwe rubriek op B4men, het Mannen Kapsel van de maand.

Mannen kapsel van de maand

Ik weet vanuit mijn beroep dat mannen steeds meer naar de kapper / barbier gaan. Waar mannen vroeger eens in het half jaar naar de kapper gingen, gaat de (jonge) man van nu toch echt minimaal één keer in de vier weken naar de kapper / barbier. Dus het is helemaal geen gek idee om een mannen kapsel van de maand uit te brengen vond ik zelf. Natuurlijk is het ook gewoon erg leuk om verschillende soorten kapsels wat aandacht te geven. Ik zal jullie ook helpen met de styling van het kapsels en zal proberen bij deze kapsels een youtube filmpje te maken hoe je het best dat bepaalde model kan stylen. Ik hoor graag of jullie dit leuk vinden, dus laat van je horen in de comments.

Het mannen kapsel van november 2015

Deze winter en met de nadruk op nu, zijn de zachtere kapsels weer helemaal in. Ik heb hier op de blog natuurlijk al vaker over geschreven maar om het nog eens goed duidelijk te stellen, het natuurlijke haar is het helemaal deze winter. Dit kapsel onderscheid zich in de zachte lijnen en de natuurlijk gestylde look. Het is eigenlijk best een beetje een normale look, niet zoveel aan zou je bijna denken! Toch is het contrast met de strakke en harde lijnen van de afgelopen jaren duidelijk aanwezig.

Hoe draag je het mannen kapsel van de maand.

Dit kapsels moet je goed uitleggen aan je kapper / barbier. Neem voor de zekerheid een foto mee uit dit artikel zodat jullie elkaar goed begrijpen. De zijkanten van het kapsel draag je gedekt (dus niet opgeschoren). De bovenkant van het kapsel is lang en hier kan je mee spelen, de ene keer kan je het strakker opzij dragen (formeler) en de volgende dag draag je het lekker nonchalant. Style dit kapsel met producten die los vallen en kies voor producten met een matte finish. Ik heb onderaan dit artikel een filmpje staan met een goede suggestie en daar zie je hoe ik twee verschillende producten tot een kapsel creëer.

Dit is het mannen kapsel van november

mannenkapsel van de maand

Zo style je het mannen kapsel van november

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer