MuziekMuziek

Rinz24 voor jou intieme verzorging review by B4men.nl

Ik vind het erg leuk om te schrijven over iedere vorm van verzorging, of het nu gaat over je haar of over het scheren van je lijf. Geen onderwerp ga ik uit de weg….nou eigenlijk wel! Maar nu niet meer…ik ga schrijven over de verzorging van je jonge heer! haha sorry dat rijmde mooie. Waarom ik daarover zou moeten schrijven?? Nou, er zijn serieuze onderzoeken naar gedaan en er zijn mooie producten die je helpen bij jou intieme verzorging. Rinz24 is zo’n product dat ik heb gekregen om te mogen reviewen.

rinz24

Waarom een intieme verzorging

Ik heb geleerd om mijzelf goed te verzorgen, een aantal keer per week onder de douche, tanden poetsen en mijn haren netjes kammen. Over de verzorging van je penis leerden we eigenlijk niet zoveel….nou ja, dat je beter geen zeep of douche gel kon gebruiken. Iedere dag even afspoelen met water. Geen probleem dus….waarom zou ik dan nu opeens iets anders moeten gebruiken??

rinz24

Tijden zijn veranderd, we staan tegenwoordig bijna ieder weekend op een festival of soms zelfs al bijna een week. Ook gaat onze generatie op een heel open manier om met seks. Maar wat blijkt juist… op festivals gebeurt er bijzonder weinig!! De reden….hygiene!! Mannen voelen zich niet fris en schoon en dat maakt ze onzeker. Tja, is ook niet echt fris natuurlijk wanneer je wilt vrijen en je weet dat je al een aantal dagen geen douche heb gezien!! Kijk daarom zijn er dus producten als Rinz24 op de markt gebracht.

rinz241

Rinz24

Ik heb twee verschillende producten gekregen een washgel en reinigende doekjes. Beide hebben hetzelfde doel, maar kunnen heel verschillend gebruikt worden. De Rinz24 washgel is voor dagelijks gebruik, deze gel moet je afspoelen en er is dus water voor nodig. Ideaal voor thuisgebruik of op de camping. De gel kan dagelijks gebruikt worden en voorkomt vieze luchtjes en de opbouw van verkeerde bacteriën. De Rinz24 doekjes zijn er speciaal voor gemaakt dat je jezelf goed kan reinigen in situaties waarbij er een gebrek is aan water. Op festivals of gewoon om bij je te hebben tijdens het uitgaan…!! Ik ben erg te spreken over deze producten en gebruik de washgel dan inmiddels ook dagelijks. Het geeft inderdaad een extra fris en schoon gevoel. Dat dit goed is voor het zelfvertrouwen hoef ik geen man uit te leggen toch?? De doekjes zijn ook net als de gel fris en geeft een direct schoon gevoel. Super producten die het niet waard zijn om er een taboe van te maken.

DSC06394

DSC06395

DSC06398

DSC06402

 

Iets wat ik nog wel graag wil vertellen over Rinz24 is dat zij bij de verkoop van een product 0,10 cent doneren aan Bleu Ribbon, een stichting die zich inzet voor de bewustwording van de risico’s op prostaatkanker.

 

rinz24

Voor meer info kijk op de site klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer