MuziekMuziek

Ons Mannen Baardverzorging gaat verder. Tips en trends!!

Baarden najaar en winter 2014 / 2015

Ik moet eerlijk toegeven, ook ik heb heel even gedacht dat de baard dit najaar weer een stuk minder gedragen zou gaan worden. Ik draag mijn baard ook alweer een jaar en ik zou hem echt niet zomaar meer afscheren. Toen de berichten verschenen dat de ‘hipsters’ de baard aan het afscheren waren……dacht ik ook moet ik nu mee met de mode of blijf ik lekker mezelf en laat mijn baard gewoon staan. Ik besloot het laatste…..ik schrijf wel een mannen blog met fashion en mode trends, maar het gaat er vooral om dat je moet doen waar jij je goed bij voelt. Ik geef tips en handvatten, maar vertel je ook dat je moet doen en dragen waar jij je prettig bij voelt. Tja, dan moet ik zelf natuurlijk wel een voorbeeld zijn en mij niet alleen maar laten leiden door mode en trends. Ik ben gek op mijn baardje en wil hem zeker nog niet kwijt. Dus ik laat hem deze winter zeker nog gewoon lekker staan!! Dat gezegd hebbende kreeg ik steeds meer het idee dat ik niet de enige ben die hiermee speelde,  ik zie de baard deze winter dus ook nog helemaal niet uit het modebeeld verdwijnen. Dus een paar tips over de juiste verzorging en de laatste trends voor je baard zijn zeker op zijn plaats.

Ons Mannen Baardverzorging

Ik kreeg niet zolang geleden weer wat mooie producten opgestuurd van Ons Mannen. Ik heb nog niet zo lang geleden al eens een mooie review over de producten van Ons Mannen geschreven (klik hier). Nu hebben zij weer een paar nieuwe geuren uitgebracht en die wilden zij graag aan mij laten ruiken. De baardverzorging is heel belangrijk, de mannen die mijn blog trouw volgen weten inmiddels dat een mooie en vrouwvriendelijke baard je alleen maar bereikt met de juiste baardverzorging. Het dragen van een mooie baard is zeker niet voor luie mannen, het kost veel tijd om een baard netjes en mooi te houden. Regelmatig naar een barbier gaan om daar een goede vorm in je baard te laten zetten en thuis de juiste producten te gebruiken zijn erg belangrijk.

DSC06354

De Baardolie van Ons Mannen

Ons Mannen heeft twee nieuw geuren uitgebracht met de mooie namen: Youngster en Old Soul. Super namen die de geuren volledig dekken. De Youngster is een frisse en levendige geur. Pepermunt en zeep en een tikje bloemig maken deze olie bijzonder geschikt voor een goede start van een werkdag. De Old Soul daarentegen is een mooi weekend en avond geur. Deze is zwaarder en doorleeft….de geur van hout, leer en kruiden (kaneel en kruidnagel) zorgen voor een mooie diepe geur. Voor mij zijn deze geuren een geweldige aanvulling op het assortiment en hebben zij nu baardolie voor iedere man. De prijs van €19,95 wordt vaak duur gevonden, ik hoor dat bij mij in de barbershop ook vaak. Vergeet niet dat de producten 100% natuurlijk en handgemaakt zijn. Ook gaat bij een normaal gebruik een flesje een aantal maanden mee!! De prijs is dus echt niet te veel!!

DSC06358

DSC06359

DSC06363

Kortom voor een goede baardverzorging ga je én naar je barbier én naar Ons Mannen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Beste Jan,Wat een mooie foto’s en wat goed dat je ook jezelf blijft. Dat vind ik zo belangrijk:geen meeloper zijn.Doen waar je,je goed bij voelt en je eigen meningen blijven houden.Dus super dat jij lekker je baard laat staan!Groetjes. P.s. Ik heb je genomineerd voor de Very inspiring Blogger Award!

  • Bedankt Mijntje Super leuk om te leze dat je enthousiast bent. Dat maakt mij weer trots.

  • Ik ben blij met me baard en er wordt ook positief op gereageerd in lelystad op de omvang.
    Ben door die baard ook gevraagd om op de kerstparade als figurant te zijn.
    Er zijn mensen die wilen met me op de foto.
    Verder ben ik me meer bewust van andere baarden en er zijn er veel die echt pronkstukken hebben. En die van jou is er een die gezien mag worden.

Written by Jan Willem Huffmeijer